Haberler

Bakan Eroğlu Siyasi Mülahazalarla Denetim Yapılmamalı Haberine Ek

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar programı kapsamında Çay İlçesi Pazarağaç Beldesi'nde bazı sulama tesisi ve göletlerin toplu temel atma törenine katıldı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar programı kapsamında Çay İlçesi Pazarağaç Beldesi'nde bazı sulama tesisi ve göletlerin toplu temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Bakan Eroğlu'nun gündeminde Gezi Parkı olayları vardı. Türkiye'nin her alanda geliştiğini belirten Bakan Eroğlu, bazı ülkelerin bu gelişmeden rahatsız olduğunu, Türkiye aleyhinde bir oyun hazırladıklarını iddia etti. Bakan Eroğlu, bu oyunun kıvılcımının da Gezi Parkı olduğunu vurguladı.

'YUH' SESLERİNE MÜDAHALE ETTİ

Hükümetin sağlık yatırımları hakkında bilgi veren Bakan Eroğlu, sağlıktaki dönüşümle ilaç fiyatlarının çok ucuzladığını savundu. 2002 yılında 48 liraya satılan bir ilacın fiyatının günümüzde 8 liraya satıldığını söyleyen Bakan Eroğlu, Bu paralar nereye gidiyordu Birilerinin cebine gidiyordu. O zaman SSK'nın başında kim vardı Lütfen bunu bir değerlendirin dedi. Alandan 'ıslık ve yuh' seslerinin yükselmesi üzerine Bakan Eroğlu, Yok yok, hayır, yuh yok diye kalabalığa müdahale etti.

'BANKALARI HORTUMLAYANLAR PARİS'TE HOŞ VAKİT GEÇİRİYOR'

Konuşmasında batık bankalara da değinen Bakan Eroğlu, Geçmişte 22 banka, sahipleri tarafından hortumlandı. Bu bankaların Türkiye'ye şu anki maliyeti 31 milyar TL. Geçmiş hükümetlerin faturasını, bu millet ve devlet ödemek zorunda kaldı diye konuştu. Eroğlu, Bankaları hortumlayanlardan bazıları Paris'te hoş vakit geçiriyor. Onlar hoş vakit geçirirken hükümetimiz bu bankaların parasını ödemek zorunda kaldı dedi.

Bakan Eroğlu konuşmasının ardından Deresinek Regülatörü ve Sulaması, Karamık Karacaören-Pazarkağaç Göleti ve Sulaması, Karamık Göleti ve Sulaması ile Eber İkinci Kısım Taşkın Koruma Tesisi'nin temelini attı. Törenin ardından Pazarağaç Camii'nde cuma namazı kılan Bakan Eroğlu, karayoluyla Ankara'ya hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Veysel Eroğlu Pazarağaç Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title