Haberler

Bakan Eroğlu Semt Pazarında İftara Katıldı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir’in Kiraz ilçesinde semt pazarında düzenlenen iftara katıldı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir'in Kiraz ilçesinde semt pazarında düzenlenen iftara katıldı.

Bakan Veysel Eroğlu 7 Haziran seçimlerinde İzmir'de AK Parti'ye en çok oy veren ilçe olarak çıkan Kiraz'a müjdeler verdi. Kiraz Belediyesini ziyaret eden Bakan Veysel Eroğlu, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül Özçınar, Beydağ Kaymakamı Kiraz Kaymakam Vekili İlhan İlkan, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Avşar, partililer ve Kirazlılar tarafından karşılandı.

Belediye makamında basın toplantısı yapan Bakan Eroğlu, Kiraz'da yapılan çalışmalardan bahsetti Kiraz'a müjde olarak kestane eylem planı yapacaklarını ifade etti. Bakan Eroğlu, "İzmir'imizi seviyoruz, Kiraz'ımızı da seviyoruz. Kiraz bize olan sevgisini de gösterdi. Küçükmenderes bölgesine yıllarca hiçbir şey yapılmamış. Cumhurbaşkanımız o zaman başbakandı bir gün beni aradı Veysel hoca Küçükmenderes'i sana emanet ediyorum. Sonraki günlerde burada Beydağ Barajı'nı yaptık, sulama kanallarını yaptık. Kiraz'da da Suludere Göleti barajı yaptık burada vatandaşımızı gelir getirici çalışmalarda yapacağız gerekirse bu gölette balıkçılıkta yapalım bunun müjdesini buradan vermiş olalım hayırlı uğurlu olsun. Kiraz'da taşkın olmasın diye Kurtöldü deresini ıslah ettik. Haliller barajı sulama kanalları yapımı devam ediyor. Çatak barajının yapımı bitirdik. 2 bin 100 dekar alan sulamaya dahil olacak. Köprü istenmişti onları da yaptık. Islah çalışmalarını yapıyoruz. pratik olarak tüm işlerimizi yaptık. Bundan sonraki günlerde de fıstık çamı dikimi ile kestane eylem planı yapacağız" dedi.

Belediye Başkanı Saliha Şengül Özçınar ise, "Belediyemiz tarafından semt pazarı alanında halkımız ile düzenlediğimiz iftarımıza katılımlarınız bizi çok mutlu etti. Kiraz sizin desteğiniz ile uzun bir aradan sonra hizmet almaya başladı. Köprülerimiz, barajlarımız, sulama kanallarımız yapıldı. Tüm Kiraz halkı adına teşekkür ederiz" dedi.

Basın toplantısının ardından Bakan Veysel Eroğlu, Kaymakam İlhan İlkan, Belediye Başkanı Saliha Şengül Özçınar, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti Kiraz İlçe Başkanı Mehmet Emin Avşar, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir ve beraberindekilerle birlikte semt pazarında düzenlenen iftara katıldı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Veysel Eroğlu Saliha Şengül Ak Parti İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title