Haberler

Bakan Eroğlu Şehit Polisin Ailesini Ziyaret Etti

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bitlis-Diyarbakır karayolunda meslektaşlarına yardıma giderken meydana gelen kazada şehit olan Özel Harekat polislerinden Eyüp Emre Kan’ın Elazığ’da yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bitlis-Diyarbakır karayolunda meslektaşlarına yardıma giderken meydana gelen kazada şehit olan Özel Harekat polislerinden Eyüp Emre Kan'ın Elazığ'da yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Önceki gece Bitlis-Diyarbakır karayolu Arıcılık mevkisindeki polis kontrol noktasına gece saatlerinde teröristlerce roketatar ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırının ardından bölgeye takviye olarak giden Özel Harekat polislerinin içinde bulunduğu zırhlı araçlardan biri devrilmişti. Kazada 2 arkadaşı ile birlikte Elazığlı Eyüp Emre Kan da şehit olmuştu. Dün düzenlenen törenle toprağa verilen 23 yaşındaki Eyüp Emre Kan'ın taziyesine bugün Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Vali Ömer Faruk Koçak, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek ve diğer protokol üyeleri katıldı. Abdullahpaşa Mahallesi'ndeki Nurullah Camii'nin karşısında bulunan taziye evinde Bakan Eroğlu, şehit babası Rıfat Kan'a başsağlığı dileklerinde bulundu. Taziye evinde dua edilmesinin ardından Bakan Eroğlu, beraberindekilerle birlikte ayrıldı.

Havalimanına giden Bakan Eroğlu, burada Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve Vali Ömer Faruk Koçak ile Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü'nün taşınmasıyla ilgili ön protokolü imzaladıktan sonra tarifeli uçakla Ankara'ya hareket etti. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Veysel Eroğlu Elazığ Bitlis Eyüp Politika Güncel Haberler

title