Haberler

Bakan Eroğlu, Şehit Dedesi İçin Edirne'de Dua Etti

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Edirne’de yapımı devam edilen Edirne Askeri Hastane Şehitliği’ni ziyaret etti.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Edirne'de yapımı devam edilen Edirne Askeri Hastane Şehitliği'ni ziyaret etti. Eroğlu, şehit dedesi ve tüm şehitler için dua etti.

Bakan Eroğlu, Selimiye Camii ziyaretinin ardından kentte yapımı devam edilen Edirne Askeri Hastane Şehitliği'ni ziyaret etti. Eroğlu, dedesi topçu er Hacı Hasanzade Mehmet Efendi'nin 16 Şubat 1911 Balkan Savaşı'nda yaralandığını ve orada şehit olduğunu dile getirerek, "Dedem savaşta ağır topçu er olarak görev yapmış. Bu hastaneye o zaman yaralı olarak gelip burada vefat etmiş. Dedem birinci Balkan harbinde burada şehit düşmüş. Tabi o zaman haberleşme yok. Dedemizin nerede şehit düştüğü bilmiyorduk. Daha sonra Osmanlı sicillerinden burada olduğunu öğrendik. Osmanlı da o zaman çok kayıplar olmuş" ifadelerini kullandı ve yapımı süren şehitlikte dua etti.

BAKAN EROĞLU, SKM'DE PARTİLİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Edirne Vilayet Meydanı'nda gerçekleştirilen toplu açılış ve temel atma törenlerinin ardından Bakan Eroğlu ve beraberindeki heyet, kent merkezinde bulunan AK Parti Edirne Seçim Koordinasyon Merkezi'ne geçerek, partililerle bir araya geldi. AK Parti Edirne Milletvekili adayları Şemsettin Emir, Fatma Aksal ve Mustafa Okur'a başarılar dileyen Bakan Eroğlu, 7 Haziran seçimleri için Edirnelilerden destek istedi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Veysel Eroğlu Ak Parti Politika Güncel Haberler

title