Haberler

Bakan Eroğlu'ndan Seçim Bölgesine "Bayram Hediyesi"

Serdar Yılmaz - "Bayram tatillerinde seçim bölgesine yatırım hediyeleriyle gitme" geleneğini sürdüren Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kurban ve Cumhuriyet bayramlarında Afyonkarahisar'da 56 tesisin temel atma ve açılış törenlerine...

Serdar Yılmaz - "Bayram tatillerinde seçim bölgesine yatırım hediyeleriyle gitme" geleneğini sürdüren Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kurban ve Cumhuriyet bayramlarında Afyonkarahisar'da 56 tesisin temel atma ve açılış törenlerine katılarak, hemşehrilerine 6 müjdesini açıklayacak.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Eroğlu, AK Parti'nin Afyonkarahisar İl Teşkilatı'nda Kurban Bayramı'nın ikinci gününde düzenlenecek toplu bayramlaşma törenine katılarak, 6 yatırım müjdesiyle ilgili bilgi verecek.

Eroğlu, daha sonra Şuhut ilçesine geçerek, bayramlaşma törenine katıldıktan sonra Adliye Sarayı, İş Merkezi ve 300 kişilik öğrenci yurdunun ortak temel atma törenine iştirak edecek.

Kurban Bayramı süresince 7 ilçede ziyaretlerde bulunacak Eroğlu, Dazkırı'da 5 açılış, Dinar'da 9 açılış ve 4 temel atma, Sandıklı'da 9 açılış ve iki temel atma, Çobanlar'da 3 açılış, Bolvadin'de 8 açılış ve 4 temel atma, Emirdağ'da da 8 açılış ve bir temel atma töreninde hemşehrileriyle bir araya gelecek.

-Temel atma ve açılış törenleri yapılacak tesisler-

Eroğlu'nun, bayramda hizmete açacağı tesisler şöyle:

"Bolvadin Sosyal Güvenlik Merkezi (SGK) Hizmet Binası, Dinar Orman İşletme Müdürlüğü, Emirdağ İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisleri, Emirdağ Meydanı Birinci Etabı, Dazkırı Ahmet-Zübeyde Turba Anadolu Öğretmen Lisesi ve pansiyonu, Dinar 300 öğrenci kapasiteli yurt, Sandıklı Ahmet Yumak Anaokulu, Yunus Emre İlköğretim Okulu ek derslikleri, Bolvadin Gazi ve Ceylan Emet ilkokul ve ortaokulları, Çobanlar'da iki cami ve bilgi evi, iki içme suyu tesisi, bir gölet, 22 yağmur sulama sistemi tesisi, 4 taşkın koruma tesisi."

Temel atma törenlerinin gerçekleştirileceği tesisler de Şuhut Adliye Sarayı, Şuhut İş Merkezi, Dinar Cezaevi, Dinar'da 100 yataklı hastane, 110 dairelik toplu konut, Organize Sanayi Bölgesi Trafo Merkezi, Çobanlar'da Zafer İlkokul ve Ortaokulu ek binası, Kocagöz İlkokul ve Ortaokulu, Çobanlar Kanalizasyon 4'üncü Etabı, Şuhut'ta 300, Emirdağ'da 500 öğrenci kapasiteli yurtlar, Göynük ve Başağaç taşkın koruma tesisleri olarak sıralandı.

Yayıncı: Mürsel Çetin - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: AA / Yerel

Serdar Yılmaz Veysel Eroğlu Şuhut Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title