Haberler

Bakan Eroğlu'ndan Manisa'ya 5 Tesis Müjdesi

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Manisa’da inşa edilecek 5 adet gölet ve sulama projesinin kamulaştırmalarının yapılabilmesi için gerekli olurları imzaladı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Manisa'da inşa edilecek 5 adet gölet ve sulama projesinin kamulaştırmalarının yapılabilmesi için gerekli olurları imzaladı.

Akhisar Çamönü, Köprübaşı Döğüşören, Kırkağaç Çobanlar, Kula Emre ile Demirci Alaağaç Göleti ve Sulaması İnşaatları için gerekli kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi maksadıyla kamu yararı kararı alınması için DSİ Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen olurlar, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof Dr. Veysel Eroğlu tarafından aynı gün imzalandı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından kamulaştırma yapılabilmesi için olur verilen Akhisar Çamönü Göleti ve Sulaması ile 2 bin 420 dekar, Köprübaşı Döğüşören Göleti ve Sulaması ile bin 720 dekar, Kırkağaç Çobanlar Göleti ve Sulaması ile 4 bin 310 dekar, Kula Emre Göleti ve Sulaması ile 920 dekar ve Demirci Alaağaç Göleti ve Sulaması ile de 3 bin 440 dekar araziye su temin edilecek. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Veysel Eroğlu Köprübaşı Akhisar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title