Haberler

Bakan Eroğlu: "Milletlerimizin Menfaatleri, Partimizin Menfaatlerinin Üzerinde Gelir"

izmir'de, Kiraz Belediyesi'nin düzenlediği iftar programına katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Biz önce milletimizi düşünüyoruz, Türkiye'yi düşünüyoruz.

izmir'de, Kiraz Belediyesi'nin düzenlediği iftar programına katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Biz önce milletimizi düşünüyoruz, Türkiye'yi düşünüyoruz. Bu bakımdan, Türkiye'nin menfaatleri milletlerimizin menfaatleri, partimizin menfaatlerinin üzerinde gelir. Dolasıyla biz milletimizi, hükümetimizi inşallah strese sokmadan gereken çalışmaları yapacağız" dedi.

Kiraz Belediyesi'nin Kapalı Pazar yerinde düzenlediği iftara katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na, Ak Parti il Başkanı Bülent Delican, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Avşar, Kiraz Kaymakamı Metin Demirel eşlik etti. İftardan sonra vatandaşlara seslenen Bakan Eroğlu, "Kiraz ilçemizi ve Kirazlıları çok seviyorum. İnşallah yakın zamanda Kiraz'da su olmayan toprak bırakmayacağız. Bunu özellikle vurgulamak istiyorum; şimdi malum olduğu üzere Ak Parti yüzde 41 oyla en yüksek oyu aldı, ama bu tek başına hükümet kurmaya yetmedi. Vatandaşımız bizden koalisyon hükümeti kurmamızı istedi. Biz vatandaşımızın bu isteğini saygıyla karşılıyoruz. Allah nasip ederse önümüzdeki günlerde koalisyon görüşmeleri başlayacak. Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımıza hükümeti kurma görevini verdi. Biz önce milletimizi düşünüyoruz, Türkiye'yi düşünüyoruz. Bu bakımdan, Türkiye'nin menfaatleri milletlerimizin menfaatleri, partimizin menfaatlerinin üzerinde gelir. Dolasıyla biz milletimizi, hükümetimizi inşallah strese sokmadan gereken çalışmaları yapacağız" diye konuştu. - Kiraz

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kiraz Belediyesi Veysel Eroğlu Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title