Haberler

Bakan Eroğlu: Milletimizin Huzur İklimine İhtiyacı Var

Güncelleme:

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Milletimizin huzur iklimine ihtiyacı var. Etrafımız tamamen ateş çemberi. Türkiye'de bu huzur olunca onlara da huzur gelecektir." dedi.

- Bakan Eroğlu: "Milletimizin huzur iklimine ihtiyacı var. Etrafımız tamamen ateş çemberi. Türkiye'de bu huzur olunca onlara da huzur gelecektir"- " Türkiye'de, Kurban Bayramı huzur içinde kutlanıyor. Hemen yanı başımızdaki komşularımızda acı var. Allah, onların bu acılarının kalkmasına, bu bayramları vesile kılsın"AFYONKARAHİSAR (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Milletimizin huzur iklimine ihtiyacı var. Etrafımız tamamen ateş çemberi. Türkiye'de bu huzur olunca onlara da huzur gelecektir" dedi. Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesindeki Belediye Düğün Salonu'nda vatandaşlarla bayramlaştı.Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, her bayramda Şuhut'ta olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyerek, kendisini de coşkulu bir şekilde karşılayanlara teşekkür etti. Bayramların, bütün milletin birlik, beraberlik ve kardeşliğinin daha da pekişmesine vesile olması temennisinde bulunan Eroğlu, şunları kaydetti: "Milletimizin huzur iklimine ihtiyacı var. Etrafımız tamamen ateş çemberi. Türkiye'de bu huzur olunca onlara da huzur gelecektir. Türkiye, büyük bir ülke, Allah nasip ederse daha da büyüyecek. Hedefimiz, Türkiye'yi dünyada küresel bir güç yapmak. Bu milletin bunu başaracağına yürekten inanıyorum. Zaten bizler de vatan, millet ve bayrak aşkı için gece gündüz çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Çünkü millete bizim bir vefa borcumuz var." Türkiye'de, Kurban Bayramı'nın huzur içinde kutlandığına vurgu yapan Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Hemen yanı başımızdaki komşularımızda acı var. Allah, onların bu acılarının kalkmasına, bu bayramları vesile kılsın. Şunu da ifade edeyim, Türkiye çok daha büyürse bölgede süper bir güç olursa ancak o zaman bu huzursuzluklar yok olur. Bu nedenle Türkiye'yi hep birlikte büyütmemiz lazım. Kardeşliğimizi pekiştirerek büyütmemiz lazım, bu çok önemli. Türkiye üzerinde, bu millet üzerinde asırlardır oyun oynanıyor. Rabbim, düşmanların oyunlarını bu bayram vesilesiyle sizlerin duaları vesilesi ile onların başlarına geçirsin. Milletimizin başını daha da dik kılsın, şanlı bayrağımızı daha da yukarıya dikmeye vesile kılsın."Eroğlu, konuşmasının ardından vatandaşlarla tek tek bayramlaştı. Eroğlu'na, Habip Akalın tarafından Şuhut Atatürk Evi'nin minyatürü hediye edildi. -Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu

Kaynak: AA / Politika

Kurban Bayramı Veysel Eroğlu Türkiye Şuhut Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title