Haberler

Bakan Eroğlu: Kılıçdaroğlu'na Çakması İçin Çivi Göndereceğim

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hizmet adına bir 'çivi' dahi çakmadığını öne sürerek, "Ben ona bir çivi göndereceğim. Sözümü tekzip etsin, hiç olmasa toprağa bir çivi çakıversin ki beni yalanlasın" dedi.

Bakan Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları'nın Çakmak Otel'de düzenlediği kahvaltıda partili kadınlarla bir araya geldi. Bakan Eroğlu, seçimlerin kazanılmasında kadın kollarının çalışmalarının önemine işaret etti.

Bakan Eroğlu, buradaki toplantının ardından Çobanlar İlçesi'nde partisinin aday tanıtım toplantısına katıldı. Vatandaşları selamlayan Bakan Eroğlu, konuşmasında hükümetin icraatlarını anlatarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Ak Parti iktidarı döneminde Türkiye'de ve Afyonkarahisar büyük bir değişim yaşandığını vurgulayan Bakan Eroğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hizmet adına bir 'çivi' dahi çakmadığını söyledi. "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır, fazla söze gerek yok" diyen Eroğlu şöyle konuştu:

"İddia ediyorum, Çobanlar'a bizden başka hiç kimse bir çivi çakamaz. Geçmişte zaten çakmadılar. Şimdi bir hizmetlerini görüyor musunuz? Diyelim ki Kılıçdaroğlu, Afyonkarahisar'a bir çivi çakabilir mi? Ben ona bir çivi göndereceğim. Benim sözümü tekzip etsin, hiç olmasa toprağa bir çivi çakıversin ki beni yalanlasın."

'BAŞBAKAN DÜRÜSTLÜK TİMSALİ'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yolsuzlukla mücadele ettiğini kaydeden Eroğlu, yolsuzluk yapan bir iktidarın bu kadar yatırım yapamayacağını söyledi. Eroğlu, söyle konuştu:

"Recep Tayyip Erdoğan, milletin parasına çok iyi sahip olan, işleri gece gündüz takip eden çok iyi başbakandır. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na geldiği zaman belediye bitmişti, borç batağındaydı. Onu ayağa kaldırdık. Dürüstlüğün örneği, timsali diye birisini sorarsanız o Recep Tayyip Erdoğan'dır. Kusura bakmasınlar milletimiz saf değil. Bunların farkında."

Bakan Eroğlu, konuşmasının ardından Çobanlar İlçe Belediye Başkan adayı Salih Alaka ile ilçeye bağlı belde belediye başkan adaylarını tanıttı. - Afyonkarahisar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Veysel Eroğlu Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title