Haberler

Bakan Eroğlu: "Isparta'yı Çiçek Gibi Yapacağız"

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 30 Mart seçimlerinin çok önemli olduğunu belirterek "30 Mart bir milat olacak.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 30 Mart seçimlerinin çok önemli olduğunu belirterek "30 Mart bir milat olacak. Çünkü, Türkiye'nin yükselişini hazmedemeyenler var" dedi.

Isparta'da, 34 tesisin temel atma ve açılış törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, burada partisinin seçim irtibat merkezinin açılışını da yaptı. Hükümetin Isparta 4.2 milyar lira yatırım yaptığını belirten Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, şöyle konuştu: "Bu yapılanlar bizden önceki 50 yılda yapılan yatırımlardan daha fazla. Her alanda yatırım yapılıyor. 34 tesisin temel atma ve açılışın yaptık. Bu kadar büyük yatırımlar Isparta'ya yapılıyor. Ispartamızın her şeyin en iyisine layık. Değerli adayımız Nuri Uzaktaş kardeşimizin içme suyu projesi var. Isparta Belediyesi şu ana kadar yapamadı. Eğirdir Gölü'nden su basılıyordu çok büyük enerji masrafları vardı. Darıderesi'ni yaptık ama ikinci bir baraj yaparak Isparta'nın suyunu memba suyu olarak vereceğiz. Güzel bir proje düşündü kendisine teşekkür ediyoruz. Ayrıca, kendisi ileri düzeyde arıtma tesisi inşa edeceğini söyledi. İşte başkan dediğin böyle olur. Bir de Gölcük'ü europrak yapmak için proje hazırlamış. Tabiat turizmi ve kış turizmi için büyük bir master planı hazırlamış kendisiyle gurur duydum. Isparta'ya böyle bir başkan yakışır. Isparta 5 yıl kaybetti. Eğer bizim yaptıklarımız olmasa, dereler ıslah edilmese Isparta'yı sel götürürdü. Ağaç dikmekle bu işler olmuyor. Köklü altyapı yatırımları yapmak gerekiyor."

"30 MART MİLAT OLACAK"

30 Mart seçimlerinin her zamankinden daha önemli olduğunu belirten Bakan Eroğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: "30 Mart bir milat olacak.Çünkü Türkiye'nin yükselişini hazmedemeyenler var. Bunlara karşı millet için 30 Mart güzel bir yanıt olacak. Isparta'da sandıkları patlatırcasına AK Parti oyları çıksın. Milliyetçilik milleti sevmekle oluyor. Merkez Bankası'nın kasasını boşaltmakla, IMF'den borç almak için el pençe durmakla olmuyor. Faiz lobisinin önünü kesmektir. Muhalefetin hayal edemeyeceği yatırımları yapmaktır milliyetçilik. Önümüzdeki 5 yıl Nuri Beyle kaybolan yıllar da telafi edecek şekilde kendisi üç kat çalışacak."

Isparta'nın hizmetkarı olmaya devam edeceğini anlatan Eroğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Bu seçim koordinasyon merkezinin hayırlı olmasını diliyorum.Güzel hizmetler için bu açılış buna vesile olsun. Isparta'mıza çok güzel hizmetler yapacağız. Bir uçak düşünün bir kanadı belediye ise diğer kanadı merkezi yönetimdir. Şimdiye kadar kanadın biri kırıktı ikinci kanat takmak suretiyle Isparta'yı uçuracağız. Bırakın buradaki muhalefetin belediye başkan adayını onların genel başkanlarının bile Isparta'ya çivi çakma şansı yoktur. Isparta'ya ancak biz hizmet ederiz. Çünkü biz milletin bağrından çıktık. Millete hizmet için gece gündüz çalışıyoruz. Isparta'yı çiçek gibi yapacağız."

Konuşmaların ardından AK Parti seçim irtibat merkezinin açılışı öncesi dua edildi. Bakan Eroğlu, açılış kurdelesini kestikten sonra bir süre partililerle sohbet etti. Bakan Eroğlu, buradan Isparta'nın içme suyu kaynağı Darıderesi Göleti etrafında fidan dikim törenine katıldı. - ISPARTA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Veysel Eroğlu Nuri Uzaktaş Türkiye Isparta Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title