Haberler

Bakan Eroğlu, İhsaniye'de -

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Sizden aldığımızı size hizmet olarak aktarıyoruz.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Sizden aldığımızı size hizmet olarak aktarıyoruz. Geçmişte olduğu gibi hiçbir bankayı hortumlatmıyoruz. Sizlerden 30 Mart'ta tam destek bekliyoruz" dedi.

Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesi ile ilçeye bağlı, Döğer, Akören, Kayıhan ve Yaylabağı beldelerini ziyaret ederek, partisinin belediye başkan adaylarına destek istedi.

Eroğlu, İhsaniye ilçesine bağlı Yaylabağı beldesinde yaptığı konuşmada, 30 Mart yerel seçimlerine çok az bir zaman kaldığını dile getirerek her türlü desteği beklediklerini söyledi.

Afyonkarahisar ve İhsaniye'ye yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Eroğlu, son 11 yılda yapılan yatırımlarla destan yazıldığını belirtti.

Bölünmüş yollardan, hastanelere kadar üniversitelerden okullara kadar baraj ve göletlerden ağaçlandırmaya kadar her şeyin Afyonkarahisar'da yapıldığını anlatan Eroğlu, yatırımların da devam edeceğini bildirdi.

"Daima millet, daima hizmet" dediklerini dile getiren Bakan Eroğlu, şunları kaydetti:

"Biz göreve gelinceye kadar, Afyonkarahisar'da bir elin parmağı kadar baraj ya da gölet yapılamamış. Ama biz şimdi 85 tane baraj, gölet ve sulama tesisi yapıyoruz. 500 kilometre bölünmüş yol yapıldı. Afyonkarahisar'a, Türkiye'nin en muhteşem hastanesini açtık hatta o kadar lüks ki 5 yıldızlı otellerden daha lüks."

Eroğlu, bütün Türkiye'de yatırımları AK Parti hükümetlerinin yaptığını ve daha fazla hizmet yapmak için yine oy istediklerini ifade eden Eroğlu, şöyle devam etti:

"Devletin parası artık bol, eskiden parası yoktu bir şey yapamıyorduk, şimdi ne isterseniz biz yaparız. Geçmişte, sizden toplanan vergilerin yüzde 86'sı vergiye gidiyordu. Merkez Bankasının döviz rezervi hep eritilmişti. Allah'a şükür AK Parti hükümeti bu borçların tamamını ödedi, Merkez Bankasının kasası döviz ile doldu. Havuzda para birikiyor. Sizden aldığımızı size hizmet olarak aktarıyoruz. Geçmişte olduğu gibi hiçbir bankayı hortumlatmıyoruz. Sizlerden 30 Mart'ta tam destek bekliyoruz."

Eroğlu, Yaylabağı beldesinin ardından ilçeye bağlı Gazlıgöl beldesine geçerek, partisinin belediye başkan adayına destek istedi.

Kaynak: AA / Politika

Veysel Eroğlu Yaylabağı İhsaniye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title