Haberler

Bakan Eroğlu, "Bozkurtlar" ile selamlaştı -

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türkiye'nin büyük yürüyüşünü, muhteşem yükselişini hazmedemeyenler bir takım engeller kurmak, komplolar yapmak için harekete geçti" dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, " Türkiye'nin büyük yürüyüşünü, muhteşem yükselişini hazmedemeyenler bir takım engeller kurmak, komplolar yapmak için harekete geçti" dedi.

Bakan Eroğlu, AK Parti Keçiborlu Seçim İrtibat Bürosu açılışı geldiği ilçede halkı selamlayarak, vatandaşlarla sohbet etti. Eroğlu, seçim irtibat bürosunun yanında bulunan MHP seçim bürosu önünde "bozkurt" işareti yapan gençlerle de selamlaştı.

Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, yarın 34 tesisin açılış ve temel atma törenini yapacaklarını söyledi. Isparta'ya son bir yılda 60 tesis sözü verdiklerini anlatan Eroğlu, bunların bir kısmının tamamlandığını, diğerlerinin ise temellerinin atalacağını kaydetti.

Bu şekilde Isparta'ya 420 milyon liralık yatırım yaptıklarına dikkati çeken Eroğlu, Isparta için ne gerekiyorsa yaptıklarını, yapmaya hazır olduklarını vurguladı.

Isparta'ya 2003 yılına kadar sadece 8 gölet yapıldığını bildiren Eroğlu, kendilerinin son 11 yılda 56 baraj, gölet ve sulama tesisi yaptıklarının, farklarının bu olduğunu ifade etti.

Bakan Eroğlu, 30 Mart seçimlerinin çok önemli olduğunu, destek beklediklerini dile getirerek, "Türkiye'nin büyük yürüyüşünü, muhteşem yükselişini hazmedemeyenler bir takım engeller kurmak, komplolar yapmak için harekete geçti. Milletimiz 30 Mart'ta gereken cevabı verecektir" diye konuştu.

Eroğlu, daha sonra seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Veysel Eroğlu Ak Parti Isparta Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title