Haberler

Bakan Eroğlu Bigadiç'te açılışa katıldı -

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, yerel seçimlerin genel seçim havasına sokulduğunu belirterek, "Neden? AK Parti oy kaybederse istikrar kaybolur, Türkiye'nin muazzam yükselişi engellenir. Faiz lobisi, al gülüm, ver gülüm, yüzde 63 faizle devlete hazine garantili kredi veririz, böylece keseyi, cüzdanları doldururuz hayali içindeler" dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, yerel seçimlerin genel seçim havasına sokulduğunu belirterek, "Neden? AK Parti oy kaybederse istikrar kaybolur, Türkiye'nin muazzam yükselişi engellenir. Faiz lobisi, al gülüm, ver gülüm, yüzde 63 faizle devlete hazine garantili kredi veririz, böylece keseyi, cüzdanları doldururuz hayali içindeler" dedi.

Eroğlu, yerel seçim çalışmaları kapsamında, Bigadiç ilçesinde seçim aracından halka hitaben yaptığı konuşmada, Şanlıurfa mitingine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile gittiğini belirterek, "Şanlıurfa mitinginde 170 bin kişi vardı. Başbakanımızın Balıkesir'e ayrı bir sevgisi var. Selam ve sevgilerini getirdim" ifadesini kullandı.

Edremit'te bugün 8 tesisin temelini atacaklarını, bunların yatırım maliyetinin 32 milyon lira olduğunu vurgulayan Eroğlu, Balıkesir'in diğer yerlerinde ihtiyaç duyulan baraj ve göletleri de inşa edeceklerini anlattı.

Eroğlu, 11 yılda ülkede çok büyük gelişmeler yaşandığını, bunların unutulmaması gerektiğini belirterek, şöyle konuştu:

"İnsan çabuk unutur hatırlatmakta fayda var demiş büyüklerimiz. Paramızın yanında 6 sıfır olduğunu unuttunuz değil mi? Önceden 'milyoner' diye tabir vardı. Geçmiş hükümetler, paranın yanına sıfır ilave ede ede 1 milyona tuvalete gidilir hale geldi. 70 sente muhtaç Türkiye'den IMF'ye 5 milyar dolar borç veren bir Türkiye olduk. Esas milliyetçilik, vatanseverlik bu. Başı dik bir Türkiye. Milleti seçmek budur."

"Bin günde bin gölet" projesine değinen Eroğlu, bunun bir dünya rekoru olacağını söyledi. Türkiye'de üniversitesi olmayan yer bırakmadıklarını vurgulayan Bakan Eroğlu, geleceğin teminatı gençler için yatırımlarının süreceğini ifade etti.

Türkiye'nin coğrafya açısından çok stratejik bir noktada bulunduğunu dile getiren Eroğlu, hedefi olmayan milletlerin ayakta kalamayacağını, tarihten silineceğini söyledi. Büyük hedefler belirlediklerini vurgulayan Eroğlu, şöyle devam etti:

"3 kızıl elmamız var. Birisi 2023'de dünyanın en büyük 10 ekonomisi içine girmek. Yeterli mi? Gençler için yeni hedef var. İstanbul'un fethinin 600. yılını 2053'te kutlayacağız. Gençlerimiz de gelişmiş Türkiye için hedefe kilitlenecek. Malazgirt Zaferi'nin bininci yılını 2071 yılını kutlayacak çocuklarımız. Yeni doğacaklar Türkiye'yi dünyada lider yapacak. Hazır mıyız? Yeni doğan çocuklara uyusun da büyüsün demeyin. 'Yavrum hedef 2071, kızım 2071' diyerek ninnileri değiştirin."

Türkiye'nin düşmanlarının bulunduğunu belirten Eroğlu, "Bazısı gizlice kimisi açıkça yapıyor. Türkiye ayağa kalkmasın, başı dik olmasın, sürünerek devam etsin istiyorlar. Türkiye'yi yok etmek için 300 yıldır ne komplolar düzenlediler" dedi.

- ''Milletin bize verdiği emanete sahip çıkıyoruz''

İstikrarı bozmak için gezi hadisesinin çıkarıldığını anlatan Eroğlu, bunun bir ağaç meselesi olmadığını söyledi. Belediye görevlilerinin 3 ağacı kestiği, 7 ağacı taşıdığı gerekçesiyle adeta kıyametin koparıldığını vurgulayan Eroğlu, şunları kaydetti:

"3-5 ağacın fidanın sözü mü olur. 10 yılda 3 milyar fidanı toprakla buluşturduk. Bu komplolar tutmayınca 17 Aralık komplosu çıktı. Bu da büyük tezgahtır. Yolsuzluk olsa barajlar yapılabilir mi, borçlar ödenir mi? 22 banka hortumlandı, vatandaşlara borcu 231 milyar lira ödenir miydi? Soyulan banka var mı hortumlar kesildi mi? Biz ilk hortumu İSKİ'de kestik. İSKİ'yi nasıl soymuşlar, biz hortumları nasıl kestik kitabını yazacağız. Bu yüzden 30 Mart seçimleri çok önemli. Bu seçimleri genel seçim havasına soktular. Neden? AK Parti oy kaybederse istikrar kaybolur, Türkiye'nin muazzam yükselişi engellenir. Faiz lobisi, al gülüm, ver gülüm, yüzde 63 faizle devlete hazine garantili kredi veririz, böylece keseyi, cüzdanları doldururuz hayali içindeler. Bu komployu bozacağız değil mi? Heveslerini kursaklarında bırakacağız. Milletin bize verdiği emanete sahip çıkıyoruz, diklenmiyoruz ama başımız dik Allah'a şükür."

Eroğlu, konuşmasının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Edip Uğur, Bigadiç Belediye Başkan Adayı İsmail Avcu ile seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı.

Kaynak: AA / Politika

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title