Haberler

Bakan Elvan: 'Ülkemizin İstikrarı İçin 30 Mart'ta Kenetlenmeliyiz'

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, 100 yıldır inşa edilmemiş alanlara AK Parti hükümetinin girdiğini söyledi.

Ulaştırma Bakanı Lütfü Elvan açıklamasında, “ Kırşehir bizim açımızdan çok önem arz ediyor. Birçok uygarlıklara beşiklik etmiş özellikle Türk kültürünün merkezi olan kentlerimizden bir tanesi, çok önemli büyük insanımız Kırşehir’de yetişmiş sadece Kırşehir’e değil tüm dünyaya mal olmuş çok önemli kişilikler burada yaşayıp büyüyerek bizlere buranın ne kadar önemli bir yer olduğunu göstermiştir. Biz de Bakanlık olarak eksikliklerimiz tamamlayacağız” şeklinde konuştu.

Bugüne kadar ne yaptılarsa bundan sonra da aynı hızla çalışmalarının devam edeceğini belirten Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, “Son 11 yılda yüz altmış milyar lira kaynak ayırdık ve bunu harcadık. Ulaşım altyapısında eksiğimiz ne ise belki yüz yıldır inşa edilmemiş olan alanlara girdik. Yeni yollar açtık. Bunları da yapmaya devam edeceğiz inşallah. Ama 30 Mart seçimleri bizler için çok önemli ülkemiz açısından çok önemli eğer biz ülkemiz istikrarının devamını istiyorsak ülkemizin büyümesini ve güçlenmesini istiyorsak 30 Mart seçimlerinde kenetlenmeliyiz. Güçlü bir şekilde hükümetimizin ve Başbakanımızın arkasında durmalıyız. Bu ülkenin büyümesinden ve güçlenmesinden rahatsız olanlar var.

Özellikle büyük ölçekli projelerin yapılmasından rahatsız olanlar var. Biz üçüncü havalimanı projesine başladık İstanbul’da bu hava limanının yapılmasını engellemek için içeride yazılanlardan çok dışarıda yazılanlarda var. Bu nedenle biz sizlere güveniyoruz.Sizlerin bu güne kadar sesi olduk. Bizatihi bu istek ve talepleri yerine getirmek için sesiniz olamaya devam edeceğiz. Hiçbir zaman sizin kendi siyasi iradenize ipotek koymaya çalışanlar olursa bunlara izin vermeyiniz. Siz bize destek verdiniz biz bu güne geldik. Sizin desteğinize güvenerek bu ülkede istikrarı sağladık. Ülkenin güçlenmesi ve büyümesi adına katkı sağladık” ifadelerini kullandı.

80 YILDA YAPILMAYANLARI YAPTIK

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, “80 yılda yapılmayanları biz son 11 yılda yaptık. Onun için eğer bu ülkemizi Türkiyemizi seviyorsak güçlenmesi için mücadeleyi hep birlikte vereceğiz. 30 Martta bize karşı Türkiyenin güçlenmesine karşı milli iradenin güçlenmesine karşı başkaldıranlara gerekli cevabı hep birlikte vereceğiz. Onun için hepimize çok büyük sorumluluk düşüyor. Vesayete hayır dediniz, kendi kararımızı kendimiz vermeliyiz dediniz. Ülkenin büyümesi ve gelişmesi için hep birlikte karar verdik. Türkiye'nin büyümesi ve güçlenmesine hiç kimse Engel olamayacak. Yeter ki siz desteğinizi sürdürün Ahi Evran’ın anlayışı ne ise AK Parti'nin de anlayışı odur. Bizim kimsenin minnetine ihtiyacımız yok. 2023 yılı için belirlediğimiz hedefe ulaşacağız kimsenin kaygısı olmasın” dedi.

Cacabey Medresesini gezen Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, Kırşehir Valiliğine geçerek Vali Özdemir Çakacak’dan birifing aldı. Bakan Elvan’a Aşıkpaşanın kitabını veren Vali Özdemir Çakacak, Kırşehir’in tarih ve kültür şehri olduğunu belirtti. Ulaşım sektörü ile ilgili yapılan çalışmaları ve sorunları anlattı.

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan Valiliği ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Cacabey Medresesi ziyaretinde beni çok etkileyen füze bizim sekizyüz dokuzyüzyıl yıl sonra nerede olduğumuzu gösteriyor. Biz cacabeyin izinde kendi roketimizi kendimiz üreteceğiz. 15 Şubat'ta Kazakistan’da Türksat 4a uydusunu gönderdik 4b uydumuzu birkaç ay içerisinde göndereceğiz. Asıl hedefimiz 5a ve 6a uydularını kendimiz üretip kendimiz göndereceğiz” ifadelerini kullandı.

ENDERHAN ÖZ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kırşehir Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title