Haberler

Bakan Elvan, Şehit Polis Memuru Veysi Kakı İçin Okutulan Mevlite Katıldı

Kalkınma Bakanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, iki günlük Mersin ziyareti kapsamında, geçen yıl Şırnak’ın İdil ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit olan Polis Memuru Veysi Kakı’nın şehadetinin seneyi devriyesi nedeniyle düzenlenen mevlit programına katıldı.

Kalkınma Bakanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, iki günlük Mersin ziyareti kapsamında, geçen yıl Şırnak'ın İdil ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit olan Polis Memuru Veysi Kakı'nın şehadetinin seneyi devriyesi nedeniyle düzenlenen mevlit programına katıldı.

Şehidin, merkez Yenişehir ilçesi Menteş Mahallesi'ndeki baba evinde okutulan mevlit programına Bakan Elvan'ın yanı sıra Mersin Valisi Özdemir Çakacak ile askeri erkan ve protokol üyeleri de katıldı. Şehidin babası Yılmaz Kaki ile birlikte dua eden Bakan Elvan, burada yaptığı konuşmada, hep birlikte bayrağa, millete ve ülkeye sahip çıkıldığı müddetçe ister PKK ister FETÖ ister DEAŞ olsun tüm terör örgütlerinin kökünün kurutulacağını söyledi. Terörle mücadelelerinin devam ettiğini belirten Elvan, terör örgütlerinin hiç bir zaman başarılı olamayacağını vurguladı. Elvan, "Hem emniyet mensuplarımız hem de silahlı kuvvetlerimiz kar, kış demeden çok yoğun şekilde terör örgütlerine yönelik mücadelesini sürdürüyor. Artık onların 3,5 metre kar altındaki inlerine dahi güvenlik güçlerimiz giriyor ve bu hainleri temizliyor. Emin olun ve kendinizi güvende hissedin. İnşallah kısa bir süre içerisinde de bunları neticelendireceğiz" dedi.

Elvan, daha sonra merkez Toroslar ilçesi Halkkent Mahallesi'nde yapımı devam eden Emir Sultan Camii'ne geçerek incelemelerde bulundu ve inşaatın son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mersin PKK Güncel Haberler

title