Haberler

Bakan Elvan, Referandum Çalışmasına Katıldı

Bakan Elvan, referandum çalışmasına katıldıKONYA - Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti Konya il teşkilatının referandum çalışması kapsamında Konya'nın Cihanbeyli, Altınekin ve Sarayönü ilçelerinde programlara katıldı.

Bakan Elvan, referandum çalışmasına katıldı

KONYA - Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti Konya il teşkilatının referandum çalışması kapsamında Konya'nın Cihanbeyli, Altınekin ve Sarayönü ilçelerinde programlara katıldı.

Cihanbeyli ilçesinde esnaf ziyaretine çıkan Bakan Elvan'a, AK Parti Konya Milletvekilleri Hüsnüye Erdoğan ve Ömer Ünal, AK Parti İl Başkanı Musa Arat ve parti teşkilatı mensupları eşlik etti. Esnafın sorunlarını dinleyerek referandumda anayasa değişikliği için destek isteyen Bakan Elvan, Altınekin ilçesinde partililere hitap etti. Çift başlılıktan kurtulmak ve karar mekanizmalarının daha hızlı hareket etmesi için cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin gerekli olduğunu anlatan Lütfi Elvan, Sarayönü ilçesinde partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı. Bakan Elvan burada da referandum için destek istedi.

(BG-İP-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

AK Parti Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title