Haberler

Bakan Elvan Partisinin 36. İl Danışma Meclisine Katıldı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanlığı seçimi var. 2015 Haziran’da genel seçimler var. Sürekli olarak çalışmaya pedal çevirmeye birlikte devam edeceğiz.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanlığı seçimi var. 2015 Haziran'da genel seçimler var. Sürekli olarak çalışmaya pedal çevirmeye birlikte devam edeceğiz. Bu ülke için, bu ülkenin büyümesi kalkınması için, gelecek nesiller için, çocuklarımız için, torunlarımız için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti 36. İl Danışma Meclesi toplantısına katılarak parti mensuplarıyla bir araya geldi. Yapılması planlanan projeler hakkında konuşan Bakan Elvan, Yüksek Hızlı Tren'in hayata geçtiğini belirterek, "Ankara- Konya ve Ankara-Eskişehir hatlarında şu anda herhangi bir sorunumuz yok. Yolcularımız yorulmadan kullanıyor. İnşallah sizleri İstanbul'la da buluşturacağız. Yakın bir zamanda bazı aksaklıklarımız oldu. Hırsızlık ve sabotaj girişimleri oldu ama süratle tamamlıyoruz. İnşallah en kısa sürede sizleri İstanbul'la buluşturacağız hem de 3,5 saatte. Konya'dan çıkan bir kardeşimiz 3,5 saatte İstanbul'da olacak. Yine bizim için başka önemli bir proje, Ankara'daki kardeşlerimizi daha kuzeydeki doğudaki kardeşlerimize, Akdeniz'e ulaştıracak olan bir proje. Konya'dan Karaman'a, Karaman'dan Mersin ve Adana'ya ulaşan hızlı tren hatlı projemiz. Biliyorsunuz Şubat ayında Konya ile karaman arasındaki hızlı tren yapım çalışmalarına başladık. Çalışmalar hızla devam ediyor. Karaman Ulukışla arasını da Haziran ayında iade edeceğiz. Tüm hazırlıklar tamamlandı. Proje çalışmalarımız bitti. Karaman Ulukışla arasının da Haziran ayında ihalesini yapıp, orada da çalışmalara başlayacağız ve Ankara'dan çıkan bir kardeşimiz artık Konya'ya, Konya'dan Mersin'e ulaşma imkanına kavuşacak. 26 Haziran'da lojistik merkezin ihalesini yapıyoruz. Lojistik merkez ile ilgili herhangi bir sıkıntımız yok. Kamulaştırma verileri yatırıldı. Şu anda arazi kullanılabilir durumda. Tapu alma çalışmaları devam ediyor. İmar bina planları onaylandı. Üs yapı projeleri hazırlandı ve 26 Haziran'da ihaleye çıkıp yatırımımıza başlıyoruz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Yüksek Hızlı Tren Garı yine Konya'da çok konuşulan ve ne zaman bitecek diye sorulan proje. Konya Büyükşehir Belediyesi'nin hafif raylı sistem projesiyle entegre olacak şekilde uygulama projeleri hazırlandı. 24 Haziran'da da bunu ihalesine çıkıyoruz" dedi.

Çalışmaya devam edeceklerine vurgu yapan Bakan Elvan, "Bizler bu dava için gecesini gündüzünü veren hep birlikte sürekli gece gündüz demeden konuşuyoruz konuşmaya da devam edeceğiz. Nasıl bir insan bisiklete biner ve sürekli pedal çeviriyorsa, biz de sürekli pedal çevireceğiz. 10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanlığı seçimi var. 2015 Haziran'da genel seçimler var. Sürekli olarak çalışmaya pedal çevirmeye birlikte devam edeceğiz. Bu ülke için, bu ülkenin büyümesi kalkınması için, gelecek nesiller için, çocuklarımız için, torunlarımız için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Karaman Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir? 24 NİSAN HAVA DURUMU: 24 Nisan'da hava nasıl olacak? Afrika tozları Türkiye'ye mi geliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title