Haberler

Bakan Elvan, 3 Bin Karanfil Dağıttı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, “Halkımızın bize teslim etmiş olduğu emaneti, milli iradeyi ne darbecilere ne de işbirlikçilere teslim etmedik, teslim de etmeyeceğiz” dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Halkımızın bize teslim etmiş olduğu emaneti, milli iradeyi ne darbecilere ne de işbirlikçilere teslim etmedik, teslim de etmeyeceğiz" dedi.

Seçim çalışmalarını eşi Zeliha Elvan ile birlikte memleketi Karaman'da sürdüren Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan ve partililerle birlikte sokak sokak dolaşarak esnaf ziyaretlerinde bulundu. Parti il binası önünden başlayan esnaf ziyaretlerine 400'e yakın partili de katıldı. Bakan Elvan ziyaretleri sırasında esnaf ve sokakta bulunan vatandaşlara 3 bin karanfil dağıttı. Aktekke Meydanı'nda tamamlanan ziyaretlerin sonunda Bakan Elvan, kendisiyle birlikte ziyaretlere katılan partililere seslenerek, "Allah sizlerden razı olsun. İl Teşkilatımıza yaptıkları bu çalışmalardan dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Biz AK Parti olarak halkımızın bize teslim etmiş olduğu emaneti, milli iradeyi ne darbecilere ne de işbirlikçilere teslim etmedik, teslim de etmeyeceğiz" dedi.

Bakan Elvan, daha sonra miting düzenleyeceği Karaman'ın Ermenek ilçesine hareket etti. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

ertuğrul çalışkan karaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title