Haberler

Bakan Eker Manisa'da Okul Açtı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, "Bizim zamanımızda kamu bütçesinde en büyük maaşı eğitim öğretim almaktadır" dedi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, "Bizim zamanımızda kamu bütçesinde en büyük maaşı eğitim öğretim almaktadır" dedi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Keskinoğlu tarafından hem Akhisar hem de Kırkağaç İlçesine yaptırılan eğitim kurumlarının toplu açılış törenine katıldı. Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi'nde düzenlenen açılış törenine Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem de katıldı.

Açılışta konuşan Bakan Eker, kamu bütçesinde en büyük payı Milli Eğitim Bakanlığı'na ayırdıklarını belirterek şöyle konuştu: "Eskiden kamu bütçesi planlanırken Milli Savunma Bakanlığı'nın bütçesi ilk sıralarda yer alıyordu. Şimdi bizim hükümetimiz zamanında tam tersi oldu. Şimdi bizim zamanımızda kamu bütçesinde en büyük maaşı eğitim öğretim almaktadır. Bu sayede eğitimde önemli adımlar atılmaktadır." Gençlerin eğitim alt yapısı kalitesinin artırılması ile birlikte daha iyi şekilde hazırlanacağını söyleyen Bakan Eker, şunları söyledi: "Türkiye birçok alanda ileri bir noktaya geliyor. Bundan sonraki 2. Yüzyıl da Türkiye'nin daha da ileri bir noktaya gelmesi bugünkü kuşaktaki gençlerimizin kardeşlerimizin çocuklarımızın daha iyi bir donanıma sahip olmasıyla mümkün olacak."

Konuşmaların ardından Bakan Eker'e, Keskinoğlu Yönetim Kurulu üyesi Fevzi Keskinoğlu teşekkür plaketi verdi. Plaket töreninin ardından Keskinoğlu yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bakan Eker, üç okulun toplu açılış kurdelesini kesti. Kurdele kesim töreninin ardından Bakan Eker ve beraberindekiler, Fevzi Keskioğlu Anadolu Lisesi'nde öğrencileri ziyaret ederek derslerini dinledi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Mehdi Eker Keskinoğlu Akhisar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title