Haberler

Bakan Eker, Hasuni Mağaralarını Gezdi

DİYARBAKIR (İHA) – Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakır'da Hasuni Mağaralarını ziyaret etti.

DİYARBAKIR (İHA) – Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakır'da Hasuni Mağaralarını ziyaret etti.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakır'ın Bismil ve Silvan İlçelerinde incelemelerde bulundu. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Bismil ilçesindeki incelemelerin ardından kara yoluyla Silvan ilçesine geldi. Hasuni Mağaralarına gelen Bakan Eker ve beraberindekileri Kaymakam Berkan Sönmezay tarafından karşılandı.

Bakan Eker Hasuni mağaralarına çıkarak mağaralarında bulunan sosyal tesislerin işletmecisi Aslan Umut Bakır'dan bilgi aldı. Bakan Eker, mağaraları gezerken cep telefonuyla mağaraların fotoğraflarını çekti.

Bakan Eker, Diyarbakır'da kutlanan Kutlu Doğum Haftası etkinliğine katılmak üzere Silvan ilçesinden karayoluyla ayrıldı.

Ziyarette Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz, Oya Eronat, AK Parti Diyarbakır Eski Milletvekili Ali İhsan Merdanoğlu, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç da yer aldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Mehdi Eker Diyarbakır Bismil Silvan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title