Haberler

Bakan Davutoğlu'nun Derbent ve Hüyük Mitingi

Dışişleri Bakanı Davutoğlu, 30 Mart seçimlerinin 12 yıl içinde ülkenin kazanımlarının heba edilmesine engel olmak için bir imkan olduğunu söyledi.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, 30 Mart seçimlerinin 12 yıl içinde ülkenin kazanımlarının heba edilmesine engel olmak için bir imkan olduğunu söyledi.

AK Parti Konya İl Teşkilatı tarafından Derbent ilçesinde düzenlenen mitinge katılan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, partisinin belediye başkan adayı ve mevcut Başkan Hamdi Acar'a destek istedi. İlçe meydanındaki mitingde seçim otobüsü üzerinde konuşan Bakan Davutoğlu, seçimlerin önemine değinerek, "30 Mart seçimleri sıradan bir seçim değil. Sadece mahalli seçim de değil. Türkiye'nin 12 yıl içinde AK Parti kadroları tarafından elde ettiği kazanımların birileri tarafından heba edilmesine engel olmak için elinizdeki bir imkan. Birileri istiyor ki, 12 yıl içinde AK Parti ile Türkiye'nin kazandığı güç frenlensin, durdurulsun. Ekonomimiz, ihracatımız 4 misli büyümüş, her alanda dünyaya örnek bir performans sergilenmiş. Şimdi size soruyorum, Türkiye'nin 12 yıl içinde katettiği mesafeden memnun musunuz. Türkiye'nin cumhuriyetimizin 100. yılında en güçlü 10 ekonomi arasına girmesi için AK Parti kadrolarına destek vermeye devam edecek misiniz?" diye konuştu.

Derbent'ten çıkan gür sesin Türkiye'ye tuzak kurmak isteyen herkese mesajı ulaştırdığını söyleyen Bakan Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da eleştirdi. Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'nun Konya şehir merkezinde miting yapma cesaretini gösteremediğini, Akşehir ilçesinde yaptığı mitingde kendi adayını "Kırşehir" adayı diye tanıttığını kaydetti. Davutoğlu, "Sayın Kılıçdaroğlu, Konya'da il mitingi yapma cesareti gösteremedi. Akşehir ilçemizde miting yaptı ama orada da kendi adayını Kırşehir adayı diye tanıttı. Daha nereye geldiğinin farkında bile değil. Derbent'e gelse Allah bilir ne diyecek. Bilir mi Derbent'i, bilmez. Şaşkın ki ne şaşkın. Bazen bize dil uzatmaya çalışıyor, en güzel cevabı Konya'dan veriliyor. Allah'ın izniyle bütün Türkiye'yi kuşatan, birleştiren AK Parti, Türkiye'nin geleceğinin teminatıdır, sizlerin teminatıdır. Bu ülkenin yükselmesinin teminatıdır" şeklinde konuştu.

Bakan Davutoğlu, daha sonra Hüyük ilçesinde düzenlenen mitinge katılarak seçmenlere seslendi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

türkiye derbent konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title