Haberler

Bakan Çelik: Türkiye 'Sığınak' Denilebilecek Bir Ülke (2)

Ceylanpınar'da PARK AÇTI Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ceylanpınar İlçesi'nde belediye tarafından yapılan parkın açılışını yaptı.

Ceylanpınar'da PARK AÇTI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ceylanpınar İlçesi'nde belediye tarafından yapılan parkın açılışını yaptı.

Öğleden sonra ilçeye gelen ve Ceylanpınar Belediyesi'ni ziyaret eden Bakan Çelik, AK Partili Belediye Başkanı Menderes Atilla'dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Bakan Çelik, ziyaretin ardından belediye tarafından yapılan aqua parkın açılış törenine katıldı.

Bakan Çelik, açılışta yaptığı konuşmada ilçenin sorunlarının tamamen çözüleceğini ifade ederek şöyle konuştu:

"Komşularımızda olup bitenleri izliyorsunuz. Suriye'de olan bitenleri izliyorsunuz. Bunların acılarını Ceylanpınar olarak yaşadınız. Şimdi aynı olayları Suruç'taki kardeşlerimiz yaşıyor. Vatansızlığın ne kadar zor olduğunu bilmenizi istiyorum. Allah'a şükür vatanımız var, huzurumuz var, istikrarımız var. Tek bir şey var; çalışmak, çalışmak ve çalışmak. Göçerler ile çalışma yapıldı ve kanun çıktı. Şu an 70 yıllık bir mesele çözülüyor sabretmek lazım." - Çelik

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Menderes Atilla Ceylanpınar Faruk Çelik Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title