Haberler

Bakan Çelik: "Türkiye Çok Büyük Bir Değerini Kaybetti"

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, ünlü yazar Yaşar Kemal’in hayatını kaybettiği hastanede açıklama yaptı.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, ünlü yazar Yaşar Kemal'in hayatını kaybettiği hastanede açıklama yaptı. Çelik, "Türkiye çok büyük bir değerini kaybetti" dedi.

Yaşar Kemal'in hayatını kaybettiği hastaneye gelen Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, bir açıklama yaptı. Çelik, "Türkiye çok büyük bir değerini kaybetti. Türkiye ve insanlık bugün eksildi. Yaşar Kemal Milletimizin ortak değeridir. Anadolu'nun gür sesidir. Hastalığı süresince bütün Türkiye büyük bir saygıyla, dualarıyla ona olan saygısını gösterdi. Ona olan hürmetini gösterdi. Onun büyüklüğünü anlatmaya gerek yok. Onun büyüklüğünü hayatı boyunca ona gösterilen saygı zaten açık bir şekilde ifade ediyor. Hastalığı müddetince de bütün Türkiye'nin gözü buradaydı. Ailesinin yanında olmaya çalıştılar. Gereken ihtimal gösterilmeye çalışıldı. Hepimizin gözü kulağı buradaydı. Sevgili dostları her zaman yanında oldular. Sizler bu ilgi ve alakayı gösterdiniz. Hakikatten acımız çok büyük. Allah rahmet eylesin" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Faruk Çelik Yaşar Kemal Ömer Çelik Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title