Haberler

Bakan Çelik Filistinli Kardeşlerimizin Yanında Olduğumuzu Haykırıyorum

Vatandaşlarla BAYRAMLAŞTI Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bir lokantanın bahçesinde vatandaşlarla bayramlaştı.

Vatandaşlarla BAYRAMLAŞTI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bir lokantanın bahçesinde vatandaşlarla bayramlaştı. Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve milletvekilleri ile ilçe belediye başkanlarının da katıldığı bayramlaşmaya gelen vatandaşlar, uzun kuyruklar oluşturdu.

Bayramlaşmaya gelen kalabalığa seslenen Bakan Çelik, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi. Çelik, şöyle konuştu

Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var. 10 Ağustos'ta Başbakanımızın Cumhurbaşkanlığı adaylığı söz konusudur. Sipariş adaylarla gerçekten milletin içinden çıkmış, milletin derdi ile dertlenen adayımız arasındaki farkı çok uzun, Şanlıurfalılara anlatmaya gerek yoktur. Cumhurbaşkanı adayımıza öyle bir destek vermenizi istiyorum ki; yerel seçimlerde üçüncü yaptığınız Şanlıurfa'yı Cumhurbaşkanlığı seçiminde Türkiye birincisi yapmanızı istiyorum.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Celalettin Güvenç Faruk Çelik Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

servet:

icrahattan bahset ne anlatıyosunuz yalandan sizin yanınızdayız diyiyosunuz ..kafamıza çuval yerleştirdiler bunları unutmuyoz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title