Haberler

Bakan Çelik'e Dolar Yağmuru

Devlet Bakanı Faruk Çelik, katıldığı bir düğünde halaya katılınca başına dolar yağdırıldı.

Devlet Bakanı Faruk Çelik, katıldığı bir düğünde halaya katılınca başına dolar yağdırıldı. Onlarca kişinin Bakan Çelik'in başına dolar yağdırdığı düğünde davetliler, evlenen çifte takı takmak için de birbiriyle yarıştı.

Dına aşireti mensubu avukat 30 yaşındaki İbrahim Halil Yıldız ile 27 yaşındaki Pınar Gülel, dün gece düzenlenen düğünle hayatlarını birleştirdi. Şehitlik Çamlık Restaurant'ta düzenlenen düğüne, aralarında siyasi partilerin milletvekili adayları ile kentteki aşiret temsilcilerinin de bulunduğu yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Çiftin düğününe onur konuğu olarak davet edilen Devlet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa 1'inci sıra milletvekili adayı Faruk Çelik'e salona gelişinin ardından yoğun ilgi gösterildi. Yanında bazı milletvekili adaylarıyla birlikte salona gelen Bakan Çelik, gördüğü yoğun ilgiden mutlu olurken, kısa bir konuşma yaparak çifte mutluluklar diledi.

Konuşmasının ardından Bakan Çelik, damat İbrahim Halil Yıldız ile birlikte halay çekmeye başladı. Onlarca davetli yanlarında getirdikleri 1 dolarlık banknotları, çalınan davul zurna eşliğinde halay çeken Bakan Çelik'in başına atmaya başladı. Peş peşe başına atılan dolarları gören Bakan Çelik kısa süreli şaşkınlık yaşarken, yere düşen paralar ise orkestra görevlileri tarafından avuçlanarak toplandı. Bu sırada damat Yıldız da cebinden çıkardığı 50 liralık banknotları Bakan Çelik'in başına attı.

TAKI KUYRUĞU

Dolarların gölgesinde geçen ve yaklaşık 3 saat süren düğünün sonunda davetliler bu kez çifte takı takmak için birbiriyle yarıştı. Kutladıkları çifte altın ve para takan davetliler, bu sırada takılarını damadın yakınlarının masaya koyduğu bir çantaya atmaya başladı. Uzun süren takı töreni sırasında, damat ve gelinin önündeki masada bulunan çanta para ve altın ile doldu. - Şanlıurfa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title