Haberler

Bakan Çelik: "Bu Seçim Seçimlerin Seçimi Olacak"

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, 30 Mart seçimlerinin ülkedeki son gelişmelerden sonra büyük önem kazandığına dikkat çekerek, bu seçimin, seçimlerin seçimi olacağını söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, 30 Mart seçimlerinin ülkedeki son gelişmelerden sonra büyük önem kazandığına dikkat çekerek, bu seçimin, seçimlerin seçimi olacağını söyledi.

Çelik, Adana'nın merkez Yüreğir ilçesine bağlı Selahattin Eyyübi Mahallesi'nde Yüreğir Belediye Başkanı ve AK Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Mahmut Çelikcan'ın seçim bürosu açılışına katıldı. Açılışa, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da katıldı. Açılış öncesi konuşan Çelik, Türkiye'nin 11 yılda çok önemli yerlere geldiğini, AK Parti hükümetinin çocukların geleceğini gasp edenlere izin vermediğini anlattı. Bakan Çelik, Türkiye'yi milli iradenin yönetmeye başlamasıyla değişim ve dönüşümün de başladığını ifade ederek, " Türkiye'yi siz yönetmeye başladınız, sizin adınıza iş yapmaya başlayan kadrolar yönetmeye başladı. Türkiye'de bu nedenle artık kimse milli iradeyi gasp edemedi. Demokrasiye süikast düzenleyemedi. Sizin ekonomik refahınızı gasp edemedi. Sizin iradenizi, yetkinizi, çocuklarınızın geleceğini çalamadı" dedi.

Çelik, Türkiye'nin önünde çok önemli bir seçim olduğuna dikkat çekerek şunları kaydetti:

"Şimdi çok daha büyük bir seçime gidiyoruz. Bu diğerleri gibi bir seçim değil. Bu seçim seçimlerin seçimidir. Önünüze gelecek sandıklar sandıkların sandığıdır. Vereceğiniz oy ülkemezin geleceğini tayin edecektir. Bugün yine geldiğimiz bu noktada Türkiye artık 6 oy sonrası göremeyen ülke olmaktan çıkıp minimum 2023'ü görmektedir. Türkiye'nin önü açıktır. Çocuklarımız çok daha kaliteli hizmet alacaktır."

Bakan Çelik, çözüm süreci başladıktan sonra tek bir şehit haberi gelmediğini vurgulayarak, "Çözüm sürecini başlattık, Allah'a şükür son bir yıldır Türkiye şehit vermiyor. Türkiye'nin enerjisini yok eden, Türkiye'ye insanına kast eden, Türkiye'deki insanları birbirine düşüren geçmişin hastalıklarını bir bir, yok ediyoruz. Diyoruz ki vatandaşımız hangi dili konuşmak istiyorsa, hangi kimliğe sahipse devletin bunları yasaklamaya hakkı yoktur. Devlet her türlü vatandaşını onure etmek zorundadır. Her vatandaşına hizmet götürmek zorundadır. Her vatandaşının kimilğine sahip çıkmak zorundadır. Devlet her vatandaşın önünde hizmetkar olmak zorundadır. Devlet sizin devletinizdir. Millet sizsinizin, devlet sahibi sizsiniz, devlet sizin patronunuz değil, devlet sizin amiriniz değil, siz devletin amiri, devletin patronu sizsiziniz. Bu ülkenin patronu sizsiniz, çünkü milli irade sizsiniz" diye konuştu.

Milli iradeyi zayıflatmaya çalışanların yine ortaya çıktığının altını çizen Çelik şöyle devam etti:

"Şimdi önümüzde büyük bir sınav var. 40 gün, 50 gün sonra sandık önünüze gelecek. Yine milli iradeyi zayıflatmaya size ait olan yetkiyi zayıflatmaya çocuklarınızın geleceğini çalmaya, bu ülkenin geleceğini karatmaya yönelik girişmler devam ediyor. Aziz kardeşlerim iradenize ülkenize sahip çıkın."

Bakan Eroğlu ise Adana'da 10 muhteşem tesisin açılışını yaptığını söyleyerek, "Bugün Adana'da 10 muhteşem tesisin açılışını yaptık. Biz hizmet üretiyoruz, biz tesis açıyoruz, biz yatırım yapıyoruz. Diğerleri sadece laf üretiyor laf. 14.4 milyar liralık yani eski parayla 14.5 kattirilyoh yatırımı hükümetimiz yaptı. Ama bizim bakanlığımızda Orman Genel Müdürlüğü de 1katrilyondan fazla yatırım yaptı. Bu yatırımlar inşallah devam edecek. Bakıyoruz bir ilçeye dahi suyu getiremeyen kişi büyükşehir belediye başkanlığına aday olmaya çalışıyor. Ne bu cürret sen daha ilçene su getirememişsin büyükşehire aday oluyorsun. 30 Mart'ta oyunuza sandığınıza sahip çıkın bu seçimler çok önemli" dedi.

Konuşmaların ardından Bakan Çelik, AK Parti Adana Milletvekilleri Fotoş Gürkan Zopcuk, Mehmet Şükrü Erdinç, AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun ve Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ile açılışı yapmak için kurdelayı kesmeye hazırlanırken, "Bugün bir yanlış yapmışız, AK Parti kadroları sizden yüksekte olarak seçim bürosu açmaz, bu yanlış şimdi aşağı inip orada açacağız" diyerek aşağı inip açılışı orada gerçekleştirdi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Faruk Çelik Ömer Çelik Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
title