Haberler

Bakan Çelik Açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, akşam saatlerinde seçim bölgesi Şanlıurfa'ya geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, akşam saatlerinde seçim bölgesi Şanlıurfa'ya geldi. Bakan Çelik, GAP Havalimanı'nda protokol üyeleri ve partililer tarafından karşılandı. Bakan Çelik, daha sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği iftar yemeğine katılmak üzere Şehitlik Çamlık'a geçti. İftara Bakan Çelik'in yanı sıra; Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Ak Parti Şanlıurfa milletvekilleri Seyit Eyyüpoğlu, Mahmut Kaçar, Abdulkerim Gök, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve sivil toplum kuruluşu üyeleri katıldı.

İftar yemeğinin ardından konuşan Bakan Faruk Çelik, İslam ülkelerinin Türkiye'den birşeyler beklediğini söyledi. Bakan Çelik, "İsrail'in saldırılarını ibretle izliyorsunuz. Bunların son bulmasının yolu güçlü bir Türkiye'den geçiyor. Türkiye'de güçlü olmadığı sürece, bu meselelerin çözümü çok zor ve adeta mümkün değil. Çünkü dünyanın ister batı, ister ortadoğu kesimine giden herkes Türkiye'den birşey bekliyor."

'DÜŞMANI TİTRETEN BİR ÜLKE OLMALIYIZ'

Türkiye'nin daha güçlü bir ülke olması gerektiğini savunan Bakan Faruk Çelik, şöyle konuştu: "Türkiye daha güçlü olmalı, hem yardımı daha da arttıran ülke olmalı ve hemde haksızlıkların karşısında gücünden dolayı düşmanı titreten bir ülke olmalıyız. Türkiye bugün, sözüyle en çok bu haksızlıklara müdahil olan ve engellenmesi için sesini yükselten bir ülkedir, adeta tek ülkedir. Ama hiçbir zaman da zalime yumuşak sözlerle değil; katilsin sen ve siyonistsin, siyonist katilsin diyen tek ülkedir. Bu, belki Netanyahu'da fazla bir uyanış meydana getirmeye bilir, bombalarla yatıp kalkanlara birşey uyandırmaya bilir, ama bütün İslam aleminde ve dünya insanlığında bu haykırışın karşılığı var. Bir gün, bu tepeden halkları idare ettiğini zannedenler, halkların ayağa kalkmasıyla halkların sedası altında boğulacak."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Faruk Çelik Şanlıurfa Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title