Haberler

Bakan Çavuşoğlu, Ziyaretçilere Aydın İnciri ve Kestanesi İkram Etti

Yörex Yöresel Ürünler Fuarı’nda Aydın-İstanbul-Rize Ticaret Borsalarının ortak standını ziyaret eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ziyaretçilere Aydın inciri ve kestanesi ikram etti.

Yörex Yöresel Ürünler Fuarı'nda Aydın-İstanbul-Rize Ticaret Borsalarının ortak standını ziyaret eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ziyaretçilere Aydın inciri ve kestanesi ikram etti.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde Antalya Ticaret Borsası tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen Türkiye'nin en büyük yerel ürün fuarı olan Yörex Yöresel Ürünler Fuarında Aydın-İstanbul-Rize Ticaret Borsalarının ortak standına ziyarette bulundu.

Aydın Ticaret Borsası Genel Sekreteri Çimen Mutlu tarafından Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır'a Aydın Kestanesi, Aydın İnciri, Aydın Çamfıstığı (künar), Aydın Zeytinyağı ve Yamalak Kabası hakkında bilgiler verildi. Ziyaret sonrasında Bakan Çavuşoğlu, stantta bulunanlara Aydın Kestanesi ve Aydın İnciri ikram etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mevlüt Çavuşoğlu İstanbul Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title