Haberler

Bakan Çavuşoğlu: MGK'dan Sonra Gerekli Açıklamayı Yaparız

Güncelleme:

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Türkiye'nin Suriye'ye gireceğine ilişkin iddialarla ilgili soruya "Yarın MGK toplantımız var ondan sonra gerekli açıklamayı yaparız" dedi.

Ordu'da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Türkiye'nin Suriye'ye gireceğine ilişkin iddialarla ilgili soruya "Yarın Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantımız var ondan sonra gerekli açıklamayı yaparız" diyerek yanıtladı.

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

Ordu'ya gelen Dışileri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fatsa ve Ünye İlçeleri'nde ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Fatsa İlçesi'nde Ak Parti İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Bakan Çavuşoğlu öğle namazını Büyük Orta Camii'nde kıldı. Daha sonra camii avlusunda vefat eden Hüsnü Pekbüyük'ün cenaze namazına katılan Çavuşoğlu ardından karayoluyla Ünye İlçesi'ne geçti. Burada esnaf ziyaretinde bulundu.

SURİYE İLE İLGİLİ MGK TOPLANTISI SONRASI AÇIKLAMA YAPILACAK

AK Parti İlçe Başkanlığı'na giden Bakan Çavuşoğlu, partisinin teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Ziyaret sırasında bir basın mensubunun "Türkiye'nin Suriye'ye girmesi söz konusu bugünlerde. Bugün gazetelerde de haberler var" sorusuna yanıt veren Bakan Çavuşoğlu "Yarın Milli Güvenlik Kurulu toplantımız var ondan sonra gerekli açıklamayı yaparız." dedi. Bakan Çavuşoğlu, daha sonra partililerle basına kapalı olarak toplantı yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mevlüt Çavuşoğlu Ak Parti Türkiye Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (245)

ne abd ne çin ne rus ne avrupamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yiyorsa durdurun türk ordusunu lan bir türk dünyaya bedel

166
23
yanıtYanıtla
kimse duramaz TÜRKÜN önündemobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

GÜCÜ yeten durdursun suriye bizim olucak hahahahahaha

99
20
yanıtYanıtla
türkmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Hahahahah suriyeyi 10.dakkaya topraklarımıza katacak kadar güçlüyüz acıyorum arapcıklara

96
13
yanıtYanıtla
KÜRDİSTANLI:

GÜCÜN VARSA GİR BÖRECEZ BAKALIM

22
73
yanıtYanıtla
rtemobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Türkiye bir an önce girmeli

55
19
yanıtYanıtla
vatandasMobil-ANDROID:

Roma da geçen hafra israille yapılan görüşme biraz manisar oldu

67
1
yanıtYanıtla
yozgatlı:

Babandan izin aldın mı olum. . .

yanıt2
yanıt3
kürtler arap fars çingen devşirmesidir:

blim adamları öyle diyor

49
13
yanıtYanıtla
TRABZON 61:

TÜRKİYE 50 YIL GERİ GİDER SAKIN HA

50
11
yanıtYanıtla
İnsanoğlumobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Savaş istemiyoruzzzzzzzzzzzz

17
41
yanıtYanıtla
Tüm 245 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title