Haberler

Bakan Çağatay Kılıç ABD'den Gelen Gençleri Kabul Etti

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Kültürünü Yaşatan Şehirler Kültürünü Yaşayan Gençler Projesi’’ kapsamında Amerika Birleşik Devletleri’nden gelen Türk gençleri kabul etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Kültürünü Yaşatan Şehirler Kültürünü Yaşayan Gençler Projesi" kapsamında Amerika Birleşik Devletleri'nden gelen Türk gençleri kabul etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Amasya Kültür ve Eğitim Derneği (AKED) ile Turkish American Youth & Education Foundation (TAYEF) işbirliği ile düzenlenen "Kültürünü Yaşatan Şehirler Kültürünü Yaşayan Gençler Projesi" kapsamında Amerika'dan Türkiye'ye gelen 30 Türk genci ağırladı.

Bakanlık merkez binada gerçekleşen kabulde Bakan Çağatay Kılıç, kendisini ziyaret eden gençlerle yakından ilgilenerek, sorularını cevapladı. Bakan Çağatay Kılıç, ziyaret sonrası gençlere çeşitli hediyeler verdi ve fotoğraf çektirdi.

Başbakanlık Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı'nca desteklenen, "Kültürünü Yaşatan Şehirler Kültürünü Yaşayan Gençler Projesi", yurt dışında eğitim gören 16-22 yaş aralığındaki gençlerin, Türkiye ile bağlarını güçlendirmeyi ve öz kültürlerini yerinde tanımalarını sağlamayı amaçlıyor. ABD'den Türkiye'ye gelen gençler, Amasya, Tokat, Samsun, Çorum, Ankara, Çanakkale ve İstanbul'un tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret edecek. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Akif Çağatay Kılıç Türkiye Amasya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title