Haberler

Bakan Bozdağ'dan Afiş Kesen Karga Yorumu: Kargalara Adli İşlem Yapmıyoruz

Güncelleme:

Bekir Bozdağ, Yalova'da 'hayır' pankartını kesen karga ile ilgili esprili bir yorum yaparak, "Biz kargalara adli işlem yapamıyoruz ama Orman Bakanımıza söyleyelim bunu koruma altına alsın." dedi.

''AFİŞ YERİNE KESENİ ORAYA ASIN''

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce seçim bölgesinde kesilen 'hayır' afişiyle ilgili yaklaşık bir hafta önce yaptığı açıklamada, "Talimat verdim. 'Kimsenin canını yakmayın' dedim. Sadece afiş yerine keseni oraya asın' dedim." demişti.

''HAYIR'A KARGALARIN BİLE GÜLDÜĞÜNÜ GÖSTERİYOR''

Afişi kesenin bir karga olduğu ise görüntülerden anlaşılmış, sosyal medyada bu konu gündeme gelmişti. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, katıldığı bir televizyon programında karganın akıbetinin sorulması üzerine kargaların hayıra güldüğünü belirterek, "Şimdi ben, AGİT yetkilileri de Türkiye'de seçim sürecini takip ediyorlar, raporlarına gerçek dışı bilgileri aldığına dair bilgiler bana da geliyor, bazı şeyler duyuyorum. Aslında 'hayır'a çalışanların engellendiğine dair yazacakları gerçek dışı olaylar yerine bak bir tane 'hayır'a çalışmayı engelleyen bir karga var, bak şimdi onu rapora yazsalar o daha gerçekçi olur. Hiç olmazsa objektif bir şey olur. Çok ilginç bir şey bu, esasında 'hayır'a kargaların bile güldüğünü gösteriyor. Hayırın propagandasını engelleyen kimse yok, kargalar var. Karganın derdini bir sormak lazım. Onu gören Muharrem İnce diyor ki, 'bunu kesin getirin buraya asın' diyor. O da onların demokratlığını gösteriyor. Acaba bu kargayı asmayı düşündüler mi düşünmediler mi? Onu da merak ederim." diye konuştu.

"SİYASETÇİLERİN SÖZÜ TOPLUMU İLGİLENDİRİYOR"

Siyasetçilerin bin defa düşünüp bir kez konuşması gerektiğini vurgulayan Bakan Bozdağ, "Siyasetçi ağzından çıkanı bin defa tartıp ona göre söylemesi lazım. Çünkü söylediği sadece kendini ilgilendirmiyor, toplumu ilgilendiriyor ve yansımaları çok oluyor. Ama maalesef hesapsız değerlendirmeler yapıyor. CHP bunu son zamanlarda çok fazla yapmaya başladı." dedi.

Karga ile ilgili soruşturma başlatılıp başlatılmayacağı sorusuna da gülümseyerek cevap veren Bakan Bozdağ, "Biz kargalara adli işlem yapamıyoruz ama Orman Bakanımıza söyleyelim bunu koruma altına alsın." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muharrem İnce Bekir Bozdağ Yalova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title