Haberler

Bakan Bayraktar Hastaneden Taburcu Oldu

Güncelleme:

Anjiyo olan Bakan Bayraktar taburcu olurken, hastane yakınında şüpheli çanta paniği yaşandı.

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle özel bir hastanede anjiyo olan ve kalbine stent takılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar taburcu olurken, hastaneye 30 metre mesafede şüpheli çanta paniği yaşandı. Şüpheli çanta, Bakan Bayraktar'ın hastaneden ayrıldığı sırada bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatılarak imha edildi.

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Akay Hastanesi'nde anjiyo olan ve tıkalı damarına stent uygulanan Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, bugün hastaneden taburcu oldu. Bayraktar hastaneden taburcu olurken kötü bir sürprizle karşılaştı. Hastanenin tam karşısında bulunan Dedeman Otel'in önünde unutulan çanta polisi alarma geçirirken, çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı. Bakan'ın taburcu olacağı saate denk gelen olayda, polis çevreyi emniyet şeritleriyle kapatarak giriş- çıkışları yasakladı. Bakan Bayraktar hastanede ayrıldığı sırada özel giysili bomba imha uzmanı tarafından çanta fünye ile patlatıldı. Çantadan baharat ve giysi çıktı.

Öte yandan; hastaneden ayrılan Bakan Bayraktar sağlık durumunun sorulması üzerine iyi olduğunu söyledi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title