Haberler

Bakan Avcı ve Vali Şahin'den Açılış Töreninde Terör Mesajı

* Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı,"Bugün burada aslında sadece bir eğitim kurumunun açılışını yapmıyoruz, aynı zamanda teröre de bir cevap veriyoruz.

* Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı,

"Bugün burada aslında sadece bir eğitim kurumunun açılışını yapmıyoruz, aynı zamanda teröre de bir cevap veriyoruz. Biz buradayız, eğitimimize, güzel işlerimize devam ediyoruz mesajını da buradan vermiş oluyoruz2

İstanbul Valisi Vasip Şahin,

"Hain odakların, inşallah bir daha bu tür eylemlere tevessül edemeyecek hale gelmelerini diliyor, bugün ve daha önce yitirdiğimiz şehitlere Allah'tan rahmet diliyorum"

Haber-Kamera: İdris TİFTİKCİ - İSTANBUL DHA

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Beylikdüzü'nde hayırsever Sevim Çuhadaroğlu tarafından eğitime kazandırılan Sevim Çuhadaroğlu İlkokulu, Ortaokulu ve Kapalı Spor Salonu'nun açılışına katıldı.

Konuşmasına tüm şehitlere Allah'tan rahmet, millete sabırlar dileyerek başlayan Avcı, 'Bugün burada aslında sadece bir eğitim kurumunun açılışını yapmıyoruz, aynı zamanda teröre de bir cevap veriyoruz. Biz buradayız, eğitimimize, güzel işlerimize devam ediyoruz mesajını da buradan vermiş oluyoruz. Çuhadaroğlu ailesine ve muhterem hanımefendiye çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Öğretmenlerle zaman zaman buluştuklarında, uyguladığı iki soruluk bir sınavın olduğunu dile getiren Avcı, "Bu testin özelliği şu. Bu iki sorudan birincisine hiç kimse doğru cevap veremiyor. Ama ikinci sorunun cevabını da bilmeyen kimseye rastlamadım. Birinci soru; siz, ilkokula başladığınız yıl milli eğitim bakanı kimdi? Var mı bilen? Yok. İkinci soru; siz ilkokula başladığınız yıl ilk öğretmeninizin adı neydi? Var mı bilmeyen? Milli eğitim bakanları, bakanlar, valiler, genel müdürler unutulur ama öğretmenler unutulmaz. Bu okulda okuyacak öğrenciler, iki kişiyi unutmayacaklar. Bir, öğretmenlerini unutmayacaklar. Bir de Sevim Çuhadaroğlu'nu unutmayacaklar. Çünkü onlar bütün ömürleri boyunca, nereden mezun olduklarını söylerken hep sizi anacaklar" ifadesini kullandı.

VALİ ŞAHİN: TEVESSÜL EDEMEYECEK HALE GELMELERİNİ DİLİYORUM

İstanbul Valisi Vasip Şahin de dün İstanbul'da meydana patlama olayını, bugün Hakkari'de meydana gelen olayı lanetle kınadığını belirterek, 'Hain odakların, inşallah bir daha bu tür eylemlere tevessül edemeyecek hale gelmelerini diliyor, bugün ve daha önce yitirdiğimiz şehitlere Allah'tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağolsun" dedi.

Çuhadaroğlu ailesinin, Beylikdüzü'ne kazandırdığı iki okulun her birinin 24'er dersliği bulunduğunu, biner öğrenci kapasiteli olduğunu anlatan Şahin, ayrıca spor salonunun ilçeye değer kattığını dile getirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Vasip Şahin Beylikdüzü Nabi Avcı İstanbul Politika Güncel Haberler

title