Haberler

Bakan Avcı Eskişehir'de (3)

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, partisinin il teşkilatı yöneticileriyle bir araya geldi.

Program sırasında konuşan Bakan Avcı, yeni atanan AK Parti Yönetim Kurulu'na başarılar dileyerek, "Bizde hizip çekişmesi olmaz. Sadece görev değişiklikleri, bayrak teslimi olur. Burada bir önceki dönem görev yapan arkadaşlarımızla şimdi göreve başlayan arkadaşlarımız, uzun yıllar ahenk içinde çalıştılar. Aynı şekilde de bundan sonra uyumlu bir şekilde çalışmaya devam edecekler" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinen Bakan Avcı, seçimlerin Türkiye için önemine değindi. Bakan Avcı, "Önümüzde 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Türkiye açısından önemli, tarihi bir dönemeç noktası. İnşallah Türkiye'de huzurun, istikrarın devamı yönünde, 10 Ağustos'ta Türk tarihinde ilk defa Türkler Cumhurbaşkanlarını kendileri seçecek. Bu bir ilk ve inşallah güzel ilklerin başlangıcı olacak. Eskişehir bu konuda üzerine düşeni yapacak" diye konuştu.

Avcı, AK Parti Eskişehir İl Teşkilatı'nda eski yönetimde görev alanlar ve yeni göreve gelenlerin var gücüyle önce 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerine daha sonra 2015 Haziran için çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Ardından konuşan AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, yaklaşık iki aydır Eskişehir teşkilatında çalışmalar yürüttüklerine değinerek, "Bu süreç neticesinde il başkanlığı atanması, ilçe başkanlarının atanması ve il yönetim kurulunun atanmasıyla birlikte ilçe yönetim kurulu haricinde süreci tamamladık. Bu süreç içerisinde partimizde görev yapmış başkanlarımızla, eski milletvekillerimizle, eski ilçe ve il başkanlarımızla yönetim kurulu üyelerimizle ve kanaat önderleriyle görüşmelerimizi yaptık. Geniş bir havuz oluşturduk. Bunun neticesinde Eskişehir'i kucaklayacak bir yönetim kurulu oluşturduğumuza inanıyoruz. Bu yönetim kurulu üyelikleri ve başkanlıklar birer bayrak yarışı. Bugüne kadar görev yapmış başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Her zaman beraber çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlandıklarını kaydeden Ünlü, "Malum 50 kişilik yönetim yapıyoruz. Sınırlı sayı olduğu için bazı arkadaşlar dışarıda kalıyor. Bu bir bayrak yarışı. Bugün bizler varız, yarın başkaları gelecek. Burada mühim olan partimizin en iyi şekilde yönetildiğini göstermek. Bu süreç içerisinde yine çalışmaya devam ettik. Sandıklarımızın çalışmalarını gerçekleştirdik. Bundan sonra 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimine süratle hazırlanıyoruz" şeklinde konuştu.

25 Temmuz'da Başbakan Erdoğan'ın Eskişehir mitingi için ekip oluşturduklarını dile getiren Ünlü, şöyle devam etti:

"Biz seçimden seçime çalışan bir parti değiliz. Sürekli millete hizmeti şiar edinen bir davanın mensupları olarak zaten sürekli vatandaşımızla kucaklaşıyoruz. Sürekli hizmet etmeye gayret ediyoruz. Küçük ve geçici birliktelikleri seçim çalışması olarak görmüyoruz. Vatandaşlarımızdan ve Eskişehirli hemşehrilerimizden 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bize destek olmalarını ve 25 Temmuz'da Başbakanımızın Eskişehir İstanbul YHT hattının açılışına ve mitingine davet ediyorum." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title