Haberler

Bakan Avcı'dan İhsanoğlu'na Gönderme

Milli Eğitim Bakanı Bakanı Nabi Avcı, birtakım ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği baba ocağı Bilecik’te, dün mikrofon sıkıntısı yüzünden Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ile CHP ve MHP'li parti yöneticileri ile milletvekilleri arasında yaşanan olaya gönderme yaparak, "Biz çok şükür neye geldiğimiz biliyoruz.

Milli Eğitim Bakanı Bakanı Nabi Avcı, birtakım ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği baba ocağı Bilecik'te, dün mikrofon sıkıntısı yüzünden Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ile CHP ve MHP'li parti yöneticileri ile milletvekilleri arasında yaşanan olaya gönderme yaparak, "Biz çok şükür neye geldiğimiz biliyoruz. Ayrıca bizi size hiç kimsenin takdim etmesine gerek yok. Biz birbirimizi tanıyoruz" dedi.

Dün geceyi Bilecik'teki Polisevi'nde geçiren Bakan Avcı, ziyaretlerine bugünkü ziyaretlerine ilk olarak Bilecik Belediyesi'nden başladı. Burada Başkan Selim Yağcı'yı makamında ziyaret eden Bakan Avcı, daha sonra esnaf ziyaretleri yaptı. Bir aile bahçesinde çay molası veren Bakan Nabi Avcı, hazırlanan ses siteminin ardından halka seslendi. Burada hemşehrileri ile olmaktan çok mutlu olduğunu, bahçede bulunanların çayını, kahvesini içmesine mani olmak istemediğinin belirten Bakan Avcı, "Arkadaşlar ne içeceğiz derken, dün akşam Bilecik'e gelirken bana bir video seyrettirdiler. Evvelki gün gene burada bir çekim yapılmış. Seçimin renkli sahneleri de var, onun için anlatıyorum bunu. Bir aday beyefendi buraya getirmişler. Beyefendi burada oturuyor. Yanında benim de çok sevdiğim milletvekili arkadaşımız vazifelendirilmiş, o da mecburen orada duruyor. Diğer yanında il başkanı var, onun yanında Eskişehir Milletvekili arkadaşımız var. Şimdi o videoyu seyredin hakikaten eğlenceli. Beyefendi, diyor ki 'Bizi buraya niye getirdiniz' diyor, bizim milletvekili arkadaş diyor ki 'Vallahi benim haberim yok' diye il başkanını gösteriyor ve 'O getirdi' diyor. O da efendim 'Çay içmeye geldik' diyor. Bu arada bizim Eskişehir milletvekili arkadaş skandalın farkında hiç sesinin çıkarmıyor, böyle önüne bakıyor. Çok hoş bir sahne. Sonunda aday beyefendi milletvekilline 'Sen kalk bir şeyler söyle beni takdim et' diyor. O da il başkanını işaret ediyor, sen bir şeyler söyle der gibi. Böyle renkli bir sahne yaşanmış evvelki gün burada. Biz çok şükür neye geldiğimiz biliyoruz. Ayrıca bizi size hiç kimsenin takdim etmesine gerek yok. Biz birbirimizi tanıyoruz. İnşallah 3 gün sonra Türkiye tarihi bir seçimi de hayırlısı ile gerçekleştirmiş olacak. Millet devlet başkanını bizzat kendisi seçecek" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu Selim Yağcı Nabi Avcı Bilecik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title