Haberler

Bakan Avcı'dan Eso'ya Ziyaret

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir Sanayi Odası’nı (ESO) ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir Sanayi Odası'nı (ESO) ziyaret etti.

Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) bulunan ESO'ya ziyarette bulunan Bakan Avcı, ESO Başkanı Savaş Özaydemir ile bir araya geldi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özaydemir, daha önceki yıllarda siyasilerin kent için seçim vaatleri ve yerine getirdikleri çalışmalarla ilgili bir hazırladıkları raporu Bakan Avcı'ya sundu. Raporu inceleyen Bakan Avcı, 'Eğitim reformu' konusunu içeren rapora dikkat çekti. Son dönemlerde eğitimde pek çok düzenlemeler yaptıklarından söz eden Bakan Avcı, "Özellikle eğitimde son dönemde pek çok düzenlemeler yaptık. Buradaki çalışmanızda da önemli başlıklardan bir tanesi 'eğitim reformu' ile ilgili olan başlık. Orada özellikle Türkiye'nin 2023 hedefleri doğrultusunda nasıl bir eğitim düzeni ihtiyacımız var bununla ilgili önerileriniz var. 4+4+4 düzenlemesinin arkasında yatan temel ilkelerden bir tanesi de daha önce farklı uygulanan modeller nedeniyle mesleki eğitimin çok ciddi hasar görmüş olmasıydı. Dolayısıyla biz bu düzenlemeleri yaparken en önemli önceliklerimizden bir tanesi mesleki ve teknik eğitimin yaygınlaştırılması niteliğinin artırılması ve bu alanda sanayi odaları gibi, organize sanayi bölgeleri gibi sektörün temsilcileriyle de çok yoğun işbirliği sağlanması idi. Bununla ilgili attığımız çok güzel adımlar var. O deneyimlerimizi bir kez daha gözden geçirmek, bir tür geri dönüşlerle başlangıçtaki amaçlarımıza ne kadar uygun çalışıyoruz, tüm bunların hepsine bu vesile ile tekrar tanışma fırsatı bulacağız" dedi.

Ziyaretin seçim ziyareti olmadığına dikkat çeken Bakan Avcı, "Bu ziyaretimizi klasik anlamda bir seçim ziyareti olmadığını hepimiz biliyoruz. Ama seçim dönemi olduğu için ister istemez geçmişte neler oldu, neler yapıldı, neler yapılmadı, neler yapılamadı, önümüzdeki dönemde neler yapılabilir, karşılıklı olarak neler bekliyoruz. Bunların bu dönemde konuşulması ayrıca önemli. Buluşmamız bunlara da vesile olacaktır diye umut ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bakan Avcı'nın konuşmalarının ardından ESO Başkanı Özaydemir, sanayiciler için kentte düzenlenmesi gereken çalışmalar ve mevcut durum hakkında görüş ve önerilerini sundu.

Bakan Avcı, ESO'dan ayrılarak seçim ziyaretleri kapsamında İnönü ilçesine gitti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Eskişehir Nabi Avcı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title