Haberler

Bakan Avcı'dan Başkan Sekmen'e Eğitim Teşekkürü

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Erzurum’da milli eğitim ve öğretime sunduğu katkıdan ötürü Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e Başkent’ten teşekkür belgesi gönderdi.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Erzurum'da milli eğitim ve öğretime sunduğu katkıdan ötürü Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e Başkent'ten teşekkür belgesi gönderdi.

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Bakan Avcı'nın Başkan Sekmen'e gönderdiği belgeyi kendisine takdim etti. Başkan Sekmen, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Biz siyasetçiler sadece şehir inşa etmeyiz aynı zamanda geleceğin ihyası için de çaba harcarız. Bu şiarla 'Eğitim en büyük önceliğimizdir' diyerek okullarımızın bakım ve onarımını yaptık. Bu çalışma bu sene de devam ediyor. İl genelinde 1099 okulumuzu baştan aşağı bakım ve onarımdan geçirdik. Sadece okul onarmıyoruz yeni neslin daha modern imkanlarda eğitim hizmetlerinden yararlanması için sosyal sorumluluğumuzun gereğini de yerine getiriyoruz. Yavrularımızın fiziki şartları en iyi okullarda öğrenim görmesi benim en büyük hedefimdir. Çocuklarımızın proje üreten, bilimde denenmemiş metotları hayata geçiren ve icat geliştiren bir yapıya kavuşması için bilimsel yenilikler ışığında araştırmalar yapıyoruz. Eğitim hizmetleriyle ilgili projelerimiz bu senede artarak devam edecek. Marifet iltifata tabidir. Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı Beyefendiye şahsıma gönderdiği bu belgeden ötürü teşekkür ediyorum" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yüksel Arslan Mehmet Sekmen Nabi Avcı Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title