Haberler

Bakan Arslan, Digor'da Halka Seslendi

- Bakan Arslan, Digor'da halka seslendiKARS - Partisinin Seçim Koordinasyon merkezlerini açmak için Kars'a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Digor'da halka seslendi.

- Bakan Arslan, Digor'da halka seslendi

KARS - Partisinin Seçim Koordinasyon merkezlerini açmak için Kars'a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Digor'da halka seslendi.

Digor Kaymakamı Digor Belediye Başkan Vekili Mustafa Güngör'ü makamında ziyaret eden Bakan Arslan, burada kaymakam Güngör'den birifing aldı.

Bakan Arslan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, "Eminim ki Kaymakam bey onun da gereğini yapacaktır Belediye Başkan vekili olarak. Elbette ki bize de bugüne kadar olduğu gibi merkezi hükümet olarak yapacaklarımız konusunda ne düşerse zaten yaptık, yapıyoruz. Siz bir çırpıda saydınız ama eminim ki köyleri de katarsanız bunun belki de 5 misli, 10 misli olanları saymadınız. Geçmişte de buraya geldiğimizde sadece Digor'da ve köylerinde yapılan yatırımları ve okulları saydığımızda 36 milyon liralık iş yapıldığı görülüyor. Münferiden sayıldığında sanki küçük işler yapıldığı gibi gözüküyor ama elbette ki onlara desteğimiz devam edecektir. Ancak aldığınız yerin sorumluluğu çerçevesinde Belediye olarak da yapacağınız işte de destek olacağız. Çünkü bizim hedefimiz insanımıza hizmet etmektir. Dolayısıyla Digorluya hem merkezi hükümet olarak hem de belediyeye vereceğimiz destek anlamında çift taraflı hizmet etmek istiyoruz, çift taraflı hizmetlerde bulunmak istiyoruz. sizde bu konuda gecenizi gündüzüne katarak inşallah onların ihtiyaçlarını bir an önce gidermek adına çalışmalarınızı yaparsınız" dedi.

Kars-Digor-Tuzluca Karayolu'nu hep önemsediğine de değinen Bakan Arslan, "Bölünmüş yol haline geliyor, sıcak asfalt haline geliyor. Geçen yıl başladık inşallah önümüzdeki yıl biterek bu bölgenin ekonomisinin daha da fazla canlanmasına sebep olacak ve yine Digor'un içindeki anayolun özellikle asfaltlanması önemli. Onu da Karayolları marifetiyle inşallah size destek olarak gereğini yapacağız. Böylece Digor'un başka ihtiyaçları var onu da biliyoruz. Onları da burada siz Kars'ta değerli valimin katkıları, Ankara'da da sayın milletvekilimin ve bizim takiplerimizle biz inşallah Digor'un hizmetlerini inşallah yerine getirip, Digorlunun yaşam konforunu daha da artırmak adına elimizden gelenleri yapacağız. Onu özellikle vurgulayayım"

Kaymakamlık binasından Digor meydanına geçen Bakan Ahmet Arslan burada halka seslendi. Arslan, binlerce Digorluya, Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Sistemini anlattı. Bakan Arslan'a Digorlular referandum öncesi 'evet' sözü verdi. Arslan, daha sonra esnafı ziyaret ederek Digor Balediye Başkanlığı'na geçti. Bakan Arslan, buradan da Dağpınar Belediyesi'ni ziyaret etti.

(IÇ-AA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mustafa Güngör Ahmet Arslan Digor Kars Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe)
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title