Haberler

Bakan Arslan'dan Memleketine Fen Lisesi Sözü

ULAŞTIRMA Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kurban Bayramı ziyareti için geldiği memleketi Kars'ın Kağızman ilçesinde 50 öğrencinin Fen Lisesini kazandığını öğrenince, ilçeye Fen Lisesi açma sözü verdi.

ULAŞTIRMA Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kurban Bayramı ziyareti için geldiği memleketi Kars'ın Kağızman ilçesinde 50 öğrencinin Fen Lisesini kazandığını öğrenince, ilçeye Fen Lisesi açma sözü verdi.

Bakan Ahmet Arslan beraberinde Ak Parti Kars Milletvekili Yusuf Selahattin Beyribey, Kars Belediye Başkanı MHP'li Mustafa Karaçanta, Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül, Kağızman Belediye Başkanı MHP'li Nevzat Yıldız ile birlikte hemşehrileriyle bayramlaşma törenine takıldı. Kağızman Açık Pazar yerinde yapılan bayramlaşmada halkla tek tek tokalaşan Bakan Arslan'ın coşkulu karşılamadan çok memnun olduğu gözlendi.

Kağızman ilçesine bağlı Bulanık Köyü'nden olan Bakan Arslan, sulama suyu barajı, Erzurum-Iğdır karayolunun bölünmüş yol olarak yapımı ihalelerinin yapıldığını ve inşaatlerine başlandığını bildirdi. 100 yatak kapasiteli hastanenin çok yakın zamanda bitirilip hizmete girileceğini aktaran Ahmet Arslan, Kaymakam Musa Üçgül'ün kendisine Kağızman'da bu yıl orta öğretime geçişte 50 öğrencinin Fen Lisesi'ni kazandığını duyunca çok sevindiğini bildirdi. Bakan Ahmet Arslan, "Burada bir memnuniyetimi ifade edeyim.Kağızman 50 Fen lisesi öğrencisi yetiştiriyorsa, daha fazla fen lisesi öğrencisi yetiştirme kapasitesine sahiptir. Burada Kağızmanlılar'a bir söz daha vereyim. Milletvekilimizle birlikte Milli Eğitim Bakanımızla konuştuk. Bu sene yetişmez, önümüzdeki sene Kağızman da fen lisesi açacağız. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Yapılan bayramlaşmadan sonra Kağızman'da yaşayan babası Süleyman Arslan'ın elini öperek bayramlaşan Bakan Arslan Iğdır'a hareket etti.

- Kağızman

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı Ahmet Arslan Kağızman Kars Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title