Haberler

Bakan Arslan: Bir Gün Fetö, Bir Gün Pkk, Bir Gün Işid Maşalık Yapıyor"

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, baba ocağı Kars'ın Kağızman ilçesinde bayramlaşma programına katıldı.

Arslan, semt pazarındaki programda yaptığı konuşmada, Kağızman'da her zamanki gibi yoğun ve kalabalık bir bayramlaşma töreni gerçekleştirildiğini hatırlatarak, tüm vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutladı.

15 Temmuz darbe girişiminde bulunan hainlerin milletin dik duruşunu hesaba katmadığını ve milletin onlara iyi bir ders verdiğini vurgulayan Arslan, "Geçen bayramda burada bir aradaydık. Hiçbirimiz hesaba katamadık ki bir hafta sonra hainlerin hainliklerini örtüsünün bu derecede yaptırılabileceğini, silahları, helikopterleri, uçakları, tankları kendi insanlarımızın üzerine doğrultabileceklerini ve onlara kurşun sıkabileceklerini hiçbirimiz hesaba katmadık. Biz bunu hesaba katmadık, ancak hainlerin hainleri de milletimizin dik duruşu, milletimizin millet olduğu şuuruyla meydanlara çıkabileceklerini, tankların üzerine çıkabileceklerini tankların önüne yatabileceklerini de hesaplayamadı. O hainlerin hainleri üst akılları da bu milletin dik duruşunu hesaba katmadı." dedi.

Milletin Çanakkale de, Sarıkamış'ta nasıl omuz omuza durduğunu hatırlatan Arslan, gençlere teşekkür ederek, şöyle konuştu:

"Gençlerimiz iyi bir ders verdi, dediler ki 'Biz millet olmanın ne olduğunu annemizden, babamızdan öğrendik ve ona göre hareket ettik' dedi. Bunlar 15 yaşındaki, 16 yaşındaki gençleri, kadınları, hesaba katmadılar ve karşılarında topyekun bir milletin omuz omuza çıkacağını hesaba katmadılar. Allah sizlerden razı olsun. 15 Temmuz'da hainlere iyi bir ders verdiniz, onların üst akıllarına da iyi bir ders verdiniz. Bu ülkenin kalkınmasını istemeyenler, gelişmesini istemeyenler bu ülkenin dünyada söz sahibi olasını istemeyenler her zaman bir maşa arıyor. Bir gün FETÖ maşalık yapıyor, bir gün PKK maşalık yapıyor, bir gün IŞİD maşalık yapıyor, bir gün PYD maşalık yapıyor başka bir gün bir diğer terör örgütü maşalık yapıyor. Allah'ın izniyle bu birlikteliği beraberliği sağladıkça biz omzu omuza durursak Türkiye'yi bekleyen günler daha güzel olacak."

Doğu ve Güneydoğu'ya başlatılan yatırım ve kalkınma hamlesiyle bölgenin daha cazip hale geleceğini dile getiren Arslan, Kağzıman'ın da göç veren değil göç alan bir bölge olacağını sözlerine ekledi.

Bayramlaşmanın ardından Arslan, baba evine geçerek babası Süleyman Arslan'ın elini öptü. Daha sonra annesi Lalizar Arslan'ın kabrine geçen Arslan, burada dua etti. Arslan, karayolu ile Iğdır'a hareket etti.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Arslan Kağızman Kars PKK Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title