Haberler

Bakan Albayrak: "İlk Kez Bir İktidar Döneminde Doğalgazda Yüzde 10 İndirime Gidildi"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Türkiye’de ilk kez bir iktidar döneminde doğalgazda yüzde 10 indirime gidildiğini belirtti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Türkiye'de ilk kez bir iktidar döneminde doğalgazda yüzde 10 indirime gidildiğini belirtti.

Kars'ta çağrı merkezinin açılış programında konuşan Bakan Albayrak, enerjinin maliyetini düşürmek için çalışmaları sürdüreceklerini ifade ederek, "Enerji eşittir hayat. Varlığı ile yokluğu ile yara. AK Parti iktidarında biz çok önemli adımlar attık. Enerji Bakanlığı olarak bize de çok büyük yük düşüyor. Çok önemli adımlar atıyoruz, atacağız da. Halkımızın yaşam standardı, enerji maliyetini düşürme adına da önemli. Bu ay doğalgazda yüzde 10 indirime gittik. İlk defa bir iktidar döneminde böyle bir indirimi gerçekleştirmiş olduk. Durmak yok, çalışmaya devam edeceğiz. Enerji maliyetini düşürme noktasında çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Berat Albayrak Türkiye Kars Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title