Haberler

Bakan Ala Taşhanın Açılışını Yaptı

İçişleri Bakanı Efkan Ala Bayburt'ta bir dizi incelemelerde bulundu.

İçişleri Bakanı Efkan Ala Bayburt'ta bir dizi incelemelerde bulundu.

Geceyi Bayburt'ta geçiren Ala restorasyonları tamamlanan Tarihi mekan Kırk çeşmeler ve taşhan'ı hizmete açtı ve sergilenen yöresel giysi ve aksesuarları yerinde inceledi.

AK Parti il, ilçe ve belde belediye başkanları için aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın katılımıyla Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen aday tanıtım toplantısına Bayburt merkez, ilçeler ve beldelerden partililer katıldı.

Akşam saatlerinde Bayburt'a gelerek, valilik ve belediyeyi ziyaret eden Bakan Ala, Taşhan'da açılan yöresel kıyafetler satış reyonlarını da gezdi. Yol üzerindeki işyerlerine de uğrayan Bakan Ala, akşam namazını Ulu Camii'de kıldıktan sonra aday tanıtım toplantısı için Kapalı Spor Salonu'na geçti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal yaptı.

Kobal, "AK Parti, Türkiye'nin yegane ümidi ve istikbali olduğu açıktır. 30 Mart, Türkiye'nin istikbalinin oylanacağı bir seçime dönüşmüştür. 30 Mart seçimlerinde gerekli cevabı Bayburt halkı ve Türkiye verecektir. Cevabını verip 'uzun adam'ı mutlu edecektir. Seviyoruz Başbakanı halkının yanında yer aldığı için, ezilenlerin gür sesi olduğu için, suskun dünyanın hür sesi olduğu için. İşte bütün bunlar için biz 'uzun adam'ı, Başbakanımızı çok sevdik. Durmak yok yola devam, durmak yok hizmete devam diyoruz" dedi.

Polat: "Güçlenen Türkiye yoluna devam edecektir"

Bayburt'un büyük düşünerek, büyük düşünenlerin arkasına takıldığını ve bugüne kadar hiç pişman olmadığını söyleyen Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, "Bayburt 30 Mart'ta da büyük düşünecektir. Ben buna inanıyorum. Geriye dönüşü istemiyoruz. Bayburt yeniden eski kötü günlerine dönmek asla istemiyor. Türkiye yeniden karabasanların çökmesini asla istemiyor. IMF'ye borcunu bitiren Türkiye'nin tekrar 500 milyon dolar borç istediği günlere dönmek asla istemiyoruz. Bayburt büyük adamın bugüne kadar yanında oldu, yine devam edecek. Milli idareyi alıp başkalarına peşkeş çekenlere bugüne kadar prim vermedi, bundan sonra da asla vermeyecektir. Güçlenen Türkiye yoluna devam edecektir. Bu sadece mahalli idareler seçimi değildir, büyüyen Türkiye'nin, mazlumların ümidi olan Türkiye'nin, büyük Türkiye'nin oylamasını yapacağız. Ben 5 yılda yapmış olduğum hizmetlerin yüzde 70'ini büyük liderin arkasında olmaya borçluyum" dedi.

Memiş: "30 Mart Ak Belediyeciliğimizin devamı olacaktır"

AK Parti Bayburt Belediye Başkan adayı Mete Memiş, Bayburt'un devletine, vatanına ve milletine bağlı bir topluluk olduğunu söyleyerek, Bakan Ala'dan Bayburt için pozitif ayrımcılık istedi.

Bayburt'un 30 Mart'ta hakkın, doğrunun ve mazlumun yanında olacağına inandığını ifade eden Memiş, şunları söyledi:

"Bayburt bugüne kadar hakkın, doğrunun, mazlumun yanında oldu. ve inanıyoruz ki, 30 Mart'ta yine Bayburt'umuz doğrunun, hakkın, 'uzun adam'ın yanında olacaktır. Bunu Bayburt esirgemeyecektir. 30 Mart'ta bize bu oyunları oynayan dış mihraklara ve onların yerli işbirlikçilerine, 'uzun adam'ın yanında olarak gerekli desteği, gerekli cevabı vereceğimize inanıyorum. Bugün sadece Firavun'a düşmanlık yetmez, bugün Firavun'a karşı olmak yetmez. Musa'yı bulup Musa'nın yanında olacağız. 30 Mart Ak Belediyeciliğimizin devamı olacaktır. " - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Efkan Ala Ak Parti Türkiye Bayburt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title