Haberler

Bakan Ala Sivrice'de Gezip, Domates Aldı

Elazığ'a gelen İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sivrice ilçesine giderek esnaf ziyaretinde bulundu ve bir manavdan domates satın aldı.

Elazığ'a gelen İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sivrice ilçesine giderek esnaf ziyaretinde bulundu ve bir manavdan domates satın aldı.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, beraberindeki Vali Ömer Faruk Koçak ve diğer protokol üyeleri ile Elazığ'a gelmesinin hemen ardından Sivrice'ye gitti. İlçe girişinde Belediye Başkanı Ebubekir Irmak tarafından karşılanan Bakan Ala, aracından inerek kent merkezinde esnafları tek tek ziyaret etti. Tekerli sandalye ile yola çıkan yaşlı adamla bir süre sohbet eden Bakan Ala, kendisine her türlü desteği sağlayacağını söyledi. Daha sonra bir mağaza önünde yaşlı biriyle sohbete oturan Bakan Ala, oradan belediyeyi ziyaret ederek Başkan Irmak'tan bilgi aldı.

Ziyaretlerine devam eden Bakan Ala ilçedeki bir manavdan iftarda yemek için domates aldı. İlçede halk ile ayak üstü sohbetlerde bulunan Bakan Ala, daha sonra kent merkezine hareket etti. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ebubekir Irmak Efkan Ala Sivrice Elazığ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title