Haberler

Bakan Ala - Niğde'deki saldırı -

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Niğde'nin Ulukışla ilçesindeki saldırıyı gerçekleştirenlere ilişkin, "Dün ikisi yakalanmıştı yaralı olarak, bugün sabah da saat 08.00 sıralarında birisi sağ olarak ele geçirildi. Yaralanma yok" dedi.

Ala, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Niğde'nin Ulukışla ilçesinde 2 güvenlik görevlisinin şehit olduğu, bir kamyon sürücüsünün hayatını kaybettiği saldırıyı gerçekleştirenlerin üçünün de yakalandığını belirtti.

Terörist saldırının dün yol kontrolü sırasında yapıldığını anımsatan Ala, "Dün ikisi yakalanmıştı yaralı olarak, bugün sabah da saat 08.00 sıralarında birisi sağ olarak ele geçirildi. Yaralanma yok. Bunlar Hatay'dan kiraladıkları bir taksiyle İstanbul istikametine doğru giderken yakalandılar. 2'si Arnavut uyruklu, birisi Kosova doğumlu. Daha detaylar değerlendiriliyor. Detaylar netleştikçe de yine bilgi veririz" diye konuştu.

Bakan Ala, "İçeriden bağlantıları var mı? Bu yönde çalışmalar yapılıyor mu" yönündeki soruyu da "Burada bir saldırı oldu. Tabii tahminlerimiz var. Bazı ön değerlendirme yapabilecek kadar bilgimiz var ama sonuç üretecek kadar henüz elimizde bilgi yok. O detayları soruşturma bittikten sonra paylaşabiliriz" şeklinde yanıtladı.

Efkan Ala İçişleri Bakanı

Muhabir: Ayşe Yıldız

Yayınlayan: Yücel Velioğlu

İlişkili Haberler

3 1875380 Ankara 21 Mar 2014 09:41

Yayınlayan Servis: İç Haberler

Bülten: Genel Internet

A- A A+

Kategori: Genel

Niğde'deki güvenlik güçlerine saldırı

-İçişleri Bakanı Ala, Niğde'deki olayda kaçan 3. saldırganın Pozantı civarında yakalandığını bildirdi

-Ala, olaya karışan saldırganlardan ikisinin Arnavut, birinin Kosova doğumlu olduğunu ve Arapça konuştuklarını kaydetti

ANKARA İçişleri Bakanı Efkan Ala, Niğde'de güvenlik güçlerine saldırıda bulunan 3. zanlının Pozantı civarında bir köyde yakalandığını bildirdi.

Ala, AA'ya yaptığı açıklamada, olaya karışan saldırganlardan ikisinin Arnavut, birinin Kosova doğumlu olduğunu ve Arapça konuştuklarını ifade etti.

Öte yandan saldırganların, IŞİD veya El Kaide terör örgütü üyesi olabilecekleri bildirildi. Saldırganların, hedefinin tam olarak neresi olduğunun öğrenilemediği kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Efkan Ala Ulukışla Kosova Niğde Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı?
title