Haberler

Bakan Ala'dan Ümraniye'deki Saldırıyla İlgili Açıklama

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Yaralı olarak yakalanan karı, koca teröristlerin Suriye'deki gruplarla ilişkili olduklarını düşünüyoruz." dedi.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Ümraniye'deki saldırıda yaralanan 3 polisten 1'inin taburcu olduğunu, diğer iki polisin ise hafif yaralı olduklarını belirterek, "Yaralı olarak yakalanan karı, koca teröristlerin Suriye'deki gruplarla ilişkili olduklarını düşünüyoruz" dedi.

Seçim çalışmalarında bulunmak üzere Erzurum'a gelen İçişleri Bakanı Efkan Ala, kara yoluyla Oltu ilçesine geçti. Kaleboğaz Köyü girişinde çok sayıda araç konvoyuyla karşılanan Bakan Ala, kendisini bekleyenleri selamladı. Oltu Kaymakamı Abdullah Şen, Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek ve AK Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir ile çok sayıda partili tarafından karşılanan Bakan Ala, daha sonra konvoy eşliğinde ilçe merkezine hareket etti. Bir lokantada cağ kebabı yiyerek öğle namazını Aslanpaşa Camii'nde kılan Bakan Ala, gazetecilerin "Ümraniye'deki saldırı" olayıyla ilgili sorusuna yönelik açıklama yaptı.

"YARALI POLİSLERİMİZİN DURUMLARI GAYET İYİ"

Bakan Ala, "İstihbarat birimlerimizin bilgisi dahilinde belirlenen yerlere yönelik operasyon yapıldı. Çıkan çatışmada yaralanan 3 polisimizin durumları gayet iyi. 1 polis taburcu oldu. Diğerleri de hafif yaralı. Yaralı olarak ele geçirilen eş teröristlerin Suriye'deki terörist gruplarla ilişkili olduklarını düşünüyoruz. Soruşturmamız devam ediyor" dedi.

Bakan Ala, daha sonra Oltu ilçe merkezinde düzenlenen miting programına katılarak Oltululara hitap etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

efkan ala ümraniye Suriye oltu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (1)

yunusMURAT_OZPAMUK@OUTLOOK.COM:

başka kim olacaktıki sizin beslemeleriniz

18
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title