Haberler

Bakan Ala Annesi İçin Çiçek Topladı

Ramazan Bayramını memleketi Erzurum'da geçiren İçişleri Bakanı Efkan Ala, annesi Gönül Ala için çiçek topladı.

Ramazan Bayramını memleketi Erzurum'da geçiren İçişleri Bakanı Efkan Ala, annesi Gönül Ala için çiçek topladı. Anne Ala, "Oğlumla gurur duyuyorum" dedi.

Bayramı, Oltu İlçesine bağlı Çanakpınar Köyü'ndeki babaocağında geçiren İçişleri Bakanı Efkan Ala, köylüleri tarafından düzenlenen festivali katıldı. Gemiker yaylasında 4'üncüsü düzenlenen Geneleksel Çanakpınar Köyü yayla şenliklerinde hasret gideren Bakan Ala, çocukluğunun geçtiği Köroğlu ormanlarında dolaşarak temiz hava depoladı. Bakan Ala, ormanda dolaşırken topladığı kır çiçeklerini annesi Gönül Ala'nın elini öperek verdi. Çiçekleri görünce duygulanan Gönül Ala, "Oğlumla gurur duyuyorum. Allah herkese böyle evlatlar nasip etsin" dedi. 4 gündür memleketinde olan Bakan Ala ilçe halkıyla sohbet etti. Bayramı burada geçirdiği için mutlu olduğunu söyleyen Bakan Ala, yaylada akrabaları ve ilçe halkıyla fotoğraf çektirdi. Köylüleri tarafından yoğun ilgi gösterilen Bakan Ala, "Burası çocukluğumuzun geçtiği yerler. Çocukluk arkadaşlarımla, o zaman bize ağabeylik kardeşlik yapmış insanlarla biraradayız. Bu kelimelerle ifade edilebilecek bir duygu değil. Hiç bir kelime bu kadar yoğun duygu içermez. Bu ancak hissedilir. Bir insanın yurdu, çocukluğunun geçtiği yerdir. Biz hep birlikte olduk. Kültürümüzde köy olarak tanımlansa da sosyolojik anlamda köyler bir ailededir. Biz yokluğu da paylaşmışızdır, birşeyimiz varsa onu da paylaşmışızdır. Müthiş mutluluk verici birşey" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Efkan Ala Erzurum Oltu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title