Haberler

Bakan Akdağ: "Onlara Ne Oluyormuş. Bu Referandumda Almanlar mı Oy Kullanacak?"

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum’un Karaçoban ilçesinde vatandaşlara hitap etti.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum'un Karaçoban ilçesinde vatandaşlara hitap etti. Avrupa ülkelerine sert çıkan Akdağ, "Referandumda Almanlar mı oy verecek? Bu referandumda benim Karaçoban'ım 'Evet' diyecek. Onlara ne oluyormuş. Onları ne ilgilendirir bu mesele" dedi.

Referandum çalışmaları kapsamında memleketi Erzurum'da ilçe gezilerine devam eden Sağlık Bakanı Recep Akdağ Karaçoban'da vatandaşlarla buluştu. Karaçoban'da vatandaşlara seslenen Bakan Akdağ, 80 milyonun kardeş olduğunu söyleyerek, "Biz ayrım yapmayız. Sizin içinizde de Kürt ve Türk kardeşlerimiz var. Birbiriyle kız alıp veren yok mu? Bir aile tarafı Kürt diğer aile tarafı Türk, bunların çocukları oldu ne diyeceğiz? Nasıl olacak? Olsa olsa kardeş diyeceğiz. Biz kalubeladan beri kardeşiz. Biz Anadolu toprağını yurt edinmişiz. Bu yurdu elimizden alamazlar. Bu yurtta bize liderlik yapan Recep Tayyip Erdoğan'ı da onlara yedirmeyiz" dedi.

"Onlara ne oluyor?"

Avrupa'nın referandum karşıtı tavrına sert tepki gösteren Recep Akdağ, "Referandumda hep birlikte koşup 'evet' diyeceğiz. İşlerinizin daha hızlı yürümesi için bir referandum yapacağız. Bu referanduma karşı çıkan kimler bakın. Bu referanduma karşı çıkanlar en başta Kılıçdaroğlu. Bu Kılıçdaroğlu'nun partisinin tek parti olduğu milli şef dönemlerinde ve ondan sonrasında bunlar bütün millete büyük zulümler yapmadı mı? Şimdi bu Kılıçdaroğlu'nun sabahtan akşama kadar yalan söylemediği bir gün yok. Kılıçdaroğlu'nun bu meseleye 'hayır' demesi anlaşılabilir. Kılıçdaroğlu ile kol kola giren kim? 'Ben Kürtlerin hakkını savunuyorum' diyen HDP değil mi? Şimdi onlar kol kola değil mi? Yanlarında da FETÖ yok mu? Hadi bakayım Kılıçdaroğlu'nu koy oraya, HDP'yi koy yanına, FETÖ'yü de onun yanına koy arkada tarafı da Almanya, Hollanda, İsviçre. Referandumda Almanlar mı oy verecek? Bu referandumda benim Karaçoban'ım 'evet' diyecek. Onlara ne oluyormuş. Onları ne ilgilendirir bu mesele" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Karaçoban Erzurum Akdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title