Haberler

Bakan Ahmet Arslan Kars'a Geliyor

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yarın Kars'a geliyor.

Bakan Ahmet Arslan, Kars Harakani Havaalanı'nda halkı selamlayacak, Ardın sırasıyla Kars Valiliği, Harakani Türbesi, AK Parti İl Başkanlığı, Belediye Başkanlığı ziyaret edecek. Arslan, birde işyerinin açışını yapacak Ardından Arpaçay'a hareket edecek olan Bakan Ahmet Arslan, Arpaçay Belediye Başkanılığı geçecek. Arslan, Bakü-Tiflis-Kars (BTK) Demiryolu şantiyesinide ziyaret edecek.

Bakan Ahmet Arslan, Kağızman'da da bir takım ziyaret ve incelemelerde bulunacak. Daha sonra Kars'a gelecek olan Ahmet Arslan, Karayolları Bölge Müdürlüğü'nde değerlendirme toplantısı yapacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, havayoluyla Ankara'ya geçecek. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Arslan AK Parti Arpaçay Kars Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Nurettin GÜN:

Neden hep istanbul projeye binde bir masrafla adana misis, e liman yapılması mümkündür ırmak yatağı genişletilip derinleştirilecek, organize sanayi ve çukurova kurtulurdu aynı zamanda da adana nın havası 4 derece serinlerdi, bu projeyi ulaştırma bakanımız ahmet arslan, ın degerlendirmesini arz ederim.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title