Haberler

Bakan Ağbal Esnafla Bir Araya Geldi

Maliye Bakanı Naci Ağbal esnafla bir araya geldiği toplantıda, “Esnaflar ekonomiye, piyasaya can veren işletmelerdir” dedi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal esnafla bir araya geldiği toplantıda, "Esnaflar ekonomiye, piyasaya can veren işletmelerdir" dedi.

Sakarya'ya bir dizi ziyaretler için gelen Maliye Bakanı Naci Ağbal, ziyaretler kapsamında Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefaret Kooperatifi kongresine katıldı. Kristal düğün salonunda gerçekleşen toplantıya Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen ve esnaflar katıldı.

"Esnaflar ekonomiye, piyasaya can veren işletmelerdir"

Toplantıda bir konuşma yapan Bakan Naci Ağbal, "İstihdam programı başlattık bu da önemli. Esnaf olarak siz ekonomiye, piyasaya can veren işletmelersiniz. Özellikle burada 2017 yılında ilk defa işe alacağınız elemanlar için yüzde 35 oranında indirimler yaptık, bütün primler bizden, tüm vergiler bizden. Siz yeter ki işsiz kardeşlerimize iş imkanı sağlayın, onlara ekmek, AŞ verin. Taksici esnafımız yıllardır bana söylerdi, taksileri ve dolmuşları yenileyelim diye. Yolcular da derdi bu arabalar artık eskidi, bunları bir yenileme imkanı olsun. 2019 yılına kadar bir imkan getirdik taksici ve dolmuşçu esnafımıza. Artık araçlarını yenileyebilecekler hiçbir vergi, hiçbir ötv ödemeyecekler" dedi.

"Hizmetlerimiz daha da artacak"

Bakanlık olarak hizmetlerin devam edeceğini açıklayan Bakan Ağbal, "Bağ-Kur, prim borcu olanın genel sağlık sigortası imkanından yararlanamaması önemli bir konu. Devlet olarak biz bunu alacağız, ama genel sağlık sigortasından yani tedavi hizmetinden yararlanmaması doğru değil. Bu konuda çalışma bakanımız ile bir araya gelir çalışırız inşallah esnafımız devletimizin bütün hizmetlerinden yararlansın. Burada inşallah önümüzdeki dönemde de esnafımızı güçlendirecek, esnafımızı kalkındıracak, hizmetlere bir bir imza atacağız. Sizlerin desteği olduğu sürece, sizlerin duaları olduğu sürece, sizlerin bu memlekete inancı olduğu sürece burada bizim inşallah hizmetlerimiz daha da artacak" ifadelerini kullandı.

"Gümbür gümbür sandıklara gideceğiz oyumuzu kullanacağız"

Sözlerinin devamında Ağbal, "Önümüzde bir sandık var, 16 Nisan'da çok önemli olan anayasa değişikliğini hep birlikte inşallah yapacağız. Anayasa değişiklikleri önemlidir, ülkelerin, milletlerin tarihinde gerçekten belirleyici unsurlardır. Önümüze konulan sandık ne diyor daha büyük ve daha çok demokrasi, daha çok hukuk devleti diyor, söz milletindir diyor. Yeter artık söz milletindir diyen anayasa değişikliğini hep beraber Allah'ın izniyle 16 Nisan'da gerçekleştireceğiz. 15 Temmuz'da bu millete oyun oynamak isteyenler bu milletin iktidarına karşı, kafa tutanlarına karşı nasıl milletçe cevap verdiysek, 16 Nisan günü geldiğinde de inşallah hep beraber gümbür gümbür sandıklara gideceğiz, oyumuzu kullanacağız. Anayasa değişikliğine de evet diyeceğiz" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hüseyin Avni Coş Zeki Toçoğlu Naci Ağbal Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title