Haberler

Bakan'a Öyle Bir Espri Yaptı Ki !

Konya’da ziyaretlerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç’a bir esnafın yaptığı espri gülüşmelere neden oldu.

Eskişehirspor ile Galatasaray arasında saat 20.00’de oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçını izlemek üzere Konya’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Tarihi Bedesten Çarşısını gezdi. Sağlıklaştırma çalışmaları kapsamında yeniden düzenlenen işyerleri önünde esnafın çay ikramında bulunduğu Bakan Kılıç yetkililerden bilgi aldı.

Sohbet sırasında Bakan Kılıç’a yapılan bir espri gülüşmelere neden oldu. Tuhafiyeci Ali Uyanık (57) yanında oturan Bakan Kılıç’a, “Çalıyorsunuz, çalıyorsunuz. Buraya yapılan hizmetin parasını nereden aldınız geldiniz ben anlayamadım. Bu kadar bilgisayarı nereden aldınız. Kore’den mi, Çin’den mi çaldınız geldiniz. Bu çalışma işi değil ya. Dışarıdan gelen paralar herhalde. Milyonlarca bilgisayarı nereden dağıtıyorsunuz anlayamadım. Pensilvanya’dan mı geliyor bu paralar” dedi. Bakan Çağatay Kılıç, “Sizden aldığımız güçle bunları yapıyoruz” diye karşılık verdi.

Esnaf Ali Uyanık, “Ben de öyle diyorum, çok hırsızlık yapıyorlar nereden getiriyorlar bu parayı dedim. Çuvalın dibi düğümlendi. Para birikmeye başladı, nereye gidecek o para. İşte buraya geliyor” diye konuştu.

Çay ikramının ardından Bakan Kılıç’ın el sıkışarak ayrıldığı esnaf Ali Uyanık, Başbakan’a dua ettiklerini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eskişehirspor Galatasaray Ali Uyanık Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title